به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، قاسم سلیمانی دشتکی بعدازظهر امروز در نشست ارزیابی تحقق تصمیمات سفر ریاستجمهوری به چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: مصوبات این سفر به دو دسته پروژههای عمرانی مهم که شخص رئیسجمهور در سخنرانیهای عمومی خود وعده داده بودند و مصوباتی که مربوط به سرمایهگذاری توسط شرکتهای عمومی، خصوصی و بانکهای هستند تقسیم میشوند.
استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه اگر وضعیت اعتبارات مناسب باشد در سال جاری 8 هزار هکتار از اراضی این استان مجهز به سیستمهای آبیاری نوین خواهد شد تصریح کرد: راهآهن این استان تبدیل به یک موضوع فرسایشی شده و با وجود دستور رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور مبنی بر ابلاغ سریع اعتبارات 215 جهت این پروژه ولی این امر بسیار طولانی شد.
سلیمانی با بیان اینکه راهآهن اصفهان – چهارمحال و بختیاری – خوزستان از نظر عمومی یک پروژه مهم و توجیهدار است چون علاوه بر اینکه توقع عموم مردم است، استانهای مرکز ایران را به جنوب وصل میکند یادآور شد: طرح جامع گردشگری این استان باید هرچه سریعتر تهیه شود تا هم وظایف دستگاهها مشخص شود و هم شرح وظایف هر کدام از آنها ابلاغ شود.
وی خاطرنشان کرد: چهارمحال و بختیاری سالانه پذیرای 12 تا 14 میلیون گردشگر است، در روزهای عادی 220 هزار نفر، در ایام تعطیل 560 هزار نفر و در روزهای خاصی از سال چون تعطیلات عید فطر حدود 800 هزار نفر وارد این استان میشوند که این آمار لزوم توجه بیشتر در زمینهٔ گردشگری را میطلبد.
این مسؤول چهارمحال و بختیاری را یک استان توسعهنیافته عنوان کرد و افزود: با توجه به اینکه راههای منتهی به استانهای جنوبی چون خوزستان از این استان صورت میگیرد پیشرفت در راههای آن ضروری است و این امر میتواند در افزایش درآمد خانوارهایی که در این مسیر هستند مفید باشد.
وی با بیان اینکه یکی از مصوبات سفر رئیسجمهور به چهارمحال و بختیاری واگذاری مدیریت سد و نیروگاه کارون 4 به این استان بود خاطرنشان کرد: به دلیل اینکه سد و نیروگاه کارون 3 کاملاً در خوزستان قرار دارد وزارت نیرو به راحتی با واگذاری مدیریت آن به خوزستان موافقت کرد لذا مدیریت سد و نیروگاه کارون چهار نیز باید به این استان واگذار شود.
سلیمانی با اشاره به اینکه کلیه مشکلات پیگیری بودجه، حفظ امنیت و... سد کارون 4 با این استان است ولی مدیریت آن با چهارمحال و بختیاری نیست افزود: اگر بالادست رودخانه زایندهرود آبخیزداری و عمران نداشته باشد قطعاً این رودخانه خشک میشود، پیشنهاد این است که مطابق با لایحه دولت درصدی از درآمد آبهای شرب و کشاورزی برای اقدامات آبخیزداری به مناطق بالادست واگذار شود چراکه این امر برای استانهای پاییندست نیز مفید خواهد بود.
استاندار چهارمحال و بختیاری افرادی که از پروژه انتقال آب بن – شهرکرد – بروجن بهرهمند میشوند را 520 هزار نفر دانست و تأکید کرد: با توجه به دستورات صریح رئیسجمهور این طرح باید طی سه سال و تا پایان سال 96 اجرایی شود و اگر تأمین اسناد خزانه، تسریع در خرید و تحویل لوله، اجرای همزمان عملیات لولهگذاری و احداث ایستگاه پمپاژ و تصفیهخانه و تأمین ردیف بودجه این طرح صورت گیرد این پروژه تا سال آینده تکمیل میشود.
وی با بیان اینکه طرح تکمیل پروژه تولید فولاد، ورق و راهاندازی آهن اسفنجی که از مصوبات سفر رئیسجمهور بود آماده افتتاح است گفت: از 25 پروژه ورزشی مصوب این سفر 6 طرح افتتاح شده، هفت طرح بلاتکلیف است و 12 پروژه نیز قرار بود سال گذشته به بهرهبرداری برسد ولی هنوز افتتاح نشدهاند.
انتهای پیام/68010/چ40
∎