شناسهٔ خبر: 14992189 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: هدانا | لینک خبر

طلسم تکمیل پروژه بلوار غدیرخم قروه به دست شهردار جوان این شهر شکست

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، این شهرستان با ویژگی های متعدد از لحاظ آب و هوایی، موقعیت ممتاز برای سکونت، با معادن سنگ های تزیینی و ساختمانی، چشمه درمانی و معدنی باباگرگر، صنایع دستی و آثار تاریخی بی نظیرعلی رغم توسعه در زمینه های مختلف، در زمینه راه ها دچار مشکلاتی جدی بود چرا که راه و توسعه آن ارتباط مستقیم با پیشرفت و آبادانی یک منطقه دارد.
شهر قروه با تکمیل این پروژه بلوار شاهد رونق و توسعه بیشتری می شود و این مسیر اسباب سفرهای راحت تر را شهروندان مهیا می کند.
ورودی شهرستان قروه به دلیل مجاورت با چند استان همجوار، هر ساله مسافران زیادی از این مسیر عبور می کنند که با جذب مسافران از این صنعت می توان درآمد زیادی برای شهرستان جذب کرد و تکمیل این پروژه تاثیر بسزایی در معرفی این شهرستان دارد.
شهردار قروه در گفت و گو با ایرنا در خصوص این پروژه افزود: با بهره برداری از پروژه مسیر شریانی، دروازه شرقی استان کردستان در امتداد بزرگراه سنندج-همدان قرار دارد که اساس و مبنای قضاوت شهرستان قروه است که با تکمیل آن تغییر قضاوت ها ایجاد خواهد شد.
حسین پروندی با اشاره به اینکه این مسیر کارکرد ترانزیتی برای خودروهای سنگین نیز دارد و تلاش برای اتمام آن باید دراولویت قرار می گرفت، گفت: این پروژه علاوه بر زیبا سازی شاهد کاهش ترافیکی در این محور می شود این پروژه در سال 88 با هدف روان سازی ترافیک و تسهیل مسیر رفت و آمد مسافران کلید زده شد.
وی اظهار کرد: از سال 1388 تا سال1392 با اعتبار اولیه 30 میلیارد ریالی مصوب شد که حدود 20 میلیارد ریال آن تخصیص یافته که در این چهار سال از پیشرفت فیزیکی بین 30 تا 40 درصد برخوردار بود.
به گفته پروندی عملیات احداث این پروژه از سال 1392 تا 1393 به دلیل کمبود اعتبارات به مدت 18 ماه متوقف شد و سرانجام فعالیت ساخت آن دوباره از سر گرفته شد و به صورت مستمر ادامه یافت.
وی با اشاره به اینکه در سال 1394 تأمین مبلغ 20 میلیارد ریال از منابع داخلی تخصیص داده شد اظهار کرد: این پروژه از محل منابع استانی هشت میلیارد ریال در نظر گرفته شد که دو میلیارد و 400میلیون ریال آن تخصیص یافت.
شهردار قروه با بیان اینکه 80 میلیارد ریال در مجموع برای بلوار غدیرخم هزینه شده است افزود: از این مبلغ 10میلیارد ریال از محل اداره راه و شهرسازی ، 20 میلیارد ریال اعتبارات استانی و 50 میلیارد ریال از محل منابع داخلی شهرداری بوده است.
وی تاکید کرد: 90 درصد اتمام پروژه به عهده شهرداری بوده است و این پروژه به صورت صد در صدی آمار تصادفات را پایین می آورد.
پروندی با اشاره به اینکه در فاز اول اجرای این طرح برای تعریض سه کیلومتر 50 میلیارد ریال هزینه شد، گفت: در فاز دوم 1.5 کیلومتر دیگر از این طرح اجرایی شد.
به گفته وی 24 میلیارد ریال برای زیرسازی و جدول گذاری این طرح از محل منابع درآمدی شهرداری قروه هزینه شده است.
شهردار قروه گفت: جدول گذاری به طول 10 هزارمتر و یک هکتار توسعه فضای سبز از دیگر اقداماتی بوده است که در زمینه زیباسازی و ایمن سازی این قطعه انجام شده است که 12 سانتیمتر به سرانه فضای سبز شهر افزوده می شود.
قروه در 90 کیلومتری شرق سنندج واقع شده است.
7345/3020

برچسب‌ها: