به گزارش قدس آنلاین از یزد، مدیرعامل شرکت بر ق منطقهای یزد در این مراسم، ضمن بیان وضعیت، عملکرد و دستاوردهای این شرکت از سال 60 تا کنون، اظهار داشت: با توجه به موقعیت جغرافیای استان یزد که از طریق پنجخط ۴۰۰ کیلوولت به استانهای همجوار متصل است؛ این استان به چهارراه تبادل انرژی در کشور و یکی از پایدارترین شبکههای برق کشور تبدیلشده است.
محمدحسن صباغزادگان با اشاره به اینکه پست برق مهریز در سال 1362 با ظرفیت 30 مگاوات خدمترسانی خود را آغاز کرده است؛افزود: با توجه مصرف برق و استقرار صنایع در این شهرستان، نیاز به تقویت و افزایش ظرفیت در سال 86 ظرفیت این پست به 60 مگاوات افزایش یافت.
وی ضمن بیان اینکه با بهرهبرداری از این پروژه، ظرفیت پست 63کیلوولت مهریز به 80 مگاوات رسید که 33 درصد افزایشیافته است؛ افزود: این پروژه باهدف پاسخگویی به رشد بار عمومي منطقه و افزایش قابلیت اطمینان شبکه برق شهرستان مهریز بااعتبار 45 میلیارد ریال به بهرهبرداری رسیده است.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای یزد تصریح کرد: با توجه به اوج مصرف برق در تابستان با برنامهریزی صورت گرفته موفق شدیم از خردادماه دو دستگاه ترانس، با مجموع ظرفیت 80 مگاولت آمپر وارد شبکه کنیم که باعث شد مشکل برق این شهرستان حل شود و تا کنون تابستان بدون خاموشی را در این شهرستان شاهد باشیم.
این مقام مسئول در صنعت برق استان انرژی برق را غیرقابل ذخیره دانست و گفت: صنعت برق استان بهطور مداوم و 24 ساعته در کل نقاط استان خدمات ارائه میدهد و تداوم و استمرار در تولید، انتقال و توزیع، صنعت برق استان یزد را به یکی از صنایع سرآمد در کشور تبدیل کرده است.
صباغزادگان یکی دیگر از پروژههای بزرگ صنعت برق استان را در هفته دولت، پروژه دوبی خط 230 کیلوولت چغارت در پست چادرملو اردکان برشمرد و گفت: این پروژه باهدف افزايش قابليت اطمينان شبكه انتقال و بهمنظور تامين برق پايدار منطقه با اعتباری بالغ بر 22 میلیارد ریال به بهرهبرداری میرسد.
در پایان این مراسم از مجریان طرح حمیدرضا افتخاری و ابوالفضل انتظاری از شرکت برق منطقهای یزد، که نقش اساسی در اجرای پروژه افزایش ظرفیت پست 63 به 20 کیلوولت مهریز داشتهاند؛ با اهداء لوحی مکتوب تقدیر به عمل آمد.