به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، پیش از ظهر امروز طرحهای عمرانی دانشگاه تفرش که شامل افتتاح ساختمان مرکز رشد و تحصیلات تکمیلی با متراژ 340 مترمربع در دو طبقه و با هزینه یکمیلیارد و 200 میلیون ریالی از محل اعتبارات دولتی و یکمیلیارد و 600 میلیون ریال از محل کمکهای خیرین و همچنین کلنگزنی فاز دو ساختمان امور پژوهشی (اداری ـ آموزشی) یعقوبینسب با متراژ یکهزار و 200 مترمربع در سه طبقه که تا پایان اسکلت از محل کمکهای خیر حاج عبدالحسین یعقوبینسب و مابقی با اعتباری بالغ بر 3 میلیارد ریال از محل اعتبارات دولتی پرداخت شده، مورد بهرهبرداری قرار گرفتند.
رئیس دانشگاه تفرش در آیین افتتاح ساختمان مرکز رشد و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تفرش گفت: یکی از مظاهر مشهود تحولات اجتماعی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، شکلگیری نهادها و مراکز بر مبنای مشارکت مردم در جامعه نظیر مجلس شورای اسلامی، سازمانهای مردمنهاد و شورای اسلامی شهر و روستا بود.
محمدقاسم سحاب با بیان اینکه امروز جامعه خیرین حامی دانشگاه تفرش یکی از سازمانهای مردمنهاد است، افزود: این مجمع در زمان روسای پیشین دانشگاه تفرش شکل گرفت و امروز ما شاهد فعالیت این مجمع به شکل رسمی بوده که مقدمات دریافت مجوز فعالیت و ثبت آن به شکل قانونی فراهم شده است.
عضو جامعه خیرین کشور نیز در این آیین گفت: توجه و اهمیت فرهنگ باقیات و صالحات و تثبیت کننده وضعیت حال و آینده کشور است.
هاشم سلیمیآشتیانی افزود: باید فرهنگ باقیات و صالحات در جامعه ما رونق گرفته و تمامی آحاد مردم در کار خیر پیشقدم شده و به دنبال نهادینه کردن فرهنگ مشارکت و سرمایهگذاری در امور فرهنگی باشند.
وی با بیان اینکه دانشگاهها و مراکز آموزش عالی از محیطهای فرهنگی در جامعه هستند، ادامه داد: خیرین باید با دانشگاهها بیشتر تعامل و مساعدت داشته باشند و بسترهای آشنایی نسل آینده با فرهنگ کار خیر را فراهم کنند.
عضو جامعه خیرین کشور افزود: استان مرکزی 6 برابر استانهای دیگر نابغه و نخبه دارد از این رو باید مردم این استان در کار خیر در سراسر کشور پیشرو و شاخص باشند تا شاهد رونق کار خیر در جامعه باشیم.
به گزارش فارس، بازدید از پروژههای عمرانی دانشگاه، دریاچه مصنوعی موزه طبیعت، علوم و فناوری دانشگاه تفرش از دیگر برنامههای جانبی این آیین بود.
انتهای پیام/87011/ط30
∎