به گزارش قدس آنلاین از یزد ، در آیین بهرهبرداری از ساختمان جدید این کتابخانه که که همزمان با هفته دولت برگزار شد، رقیه دوست فاطمیها، مدیرکل کتابخانههای عمومی استان یزد در سخنانی کوتاه یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر را گرامی داشت و گفت: ساختمان جدید کتابخانه شهدای بنادکوک به همت خیّر بزرگوار، آقای جواد زارع و با صرف هزینهای بالغ بر 2 میلیارد ريال احداث شده است که جا دارد از این خیّر نیکاندیش به دلیل احداث این بنای ماندگار قدردانی کنیم.
جواد زارع، خیّر کتابخانهساز تفتی نیز در ادامه این مراسم، هدف از احداث این کتابخانه را کمک به رشد فضای فرهنگی روستای بنادکوک عنوان کرد و بنای جدید کتابخانه را به مردم و جوانان کتابخوان و فرهنگدوست این روستا تقدیم کرد.
در پایان آیین بهرهبرداری از ساختمان جدید کتابخانه روستایی «شهدای بنادکوک»، از خیّر این کتابخانه و فرزند وی با اهدای لوح سپاس و هدایایی تقدیر شد.