شناسهٔ خبر: 15000423 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

با تامین بودجه دو میلیارد و ششصد میلیون ریالی صورت می گیرد

ایجاد 13 بخش کودک استاندارد در کتابخانه های استان

با پیگیریهای انجام شده توسط اداره کل کتابخانه های عمومی استان و تامین بودجه از طرف نهاد کتابخانه های عمومی کشور13بخش کودک استاندارد در کتابخانه های سطح استان ایجاد می شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری برنا از مشهد به نقل از روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی؛ مدیرکل کتابخانه هاعمومی استان با بیان مطلب فوق گفت: وجود بخش کودک در کتابخانه های عمومی یکی از نیازها و سرفصلهای کتابخانه ای ست که با پیگیریهای انجام شده از طرف این اداره کل و رایزنی با نهاد کتابخانه های عمومی کشور مجوز و بودجه لازم جهت ایجاد 13 بخش کودک مجهز و استاندارد در طول سال جاری اخذ شد.

حسین اکبری ادامه داد: این خبر اتفاق بسیار خوب و مبارکی است تا زمینه ای برای پیگیری و راه اندازی بخشهای کودک زیبا و مجهز برای همه کتابخانه های استان باشد.

وی ادامه داد: در این خصوص توجه به جانمایی مناسب بخشهای کودک در کتابخانه ها ، خرید اقلام کتابخانه ای مناسب از جمله قفسه و میز و صندلی و همچنین کتاب کودک باید در دستور کار قرارگیرد.

مدیرکل کتابخانه های عمومی استان مبلغ در نظر گرفته شده برای ایجاد این 13 بخش کودک استاندارد را بیش از دومیلیارد و ششصد میلیون ریال عنوان کرد و ادامه داد: 10 شهرستان استان که در خصوص بخشهای کودک کتابخانه ای با مشکلاتی مواجه بوده اند از مزایای این طرح بهره مند خواهند شد.

 

برچسب‌ها: