محسن اخگر در گفتوگو با ایسنا، با بیان این که هندبال در بدترین روزگار خود به سر میبرد، تصریح کرد: اکنون بدترین روزگار برای هندبال ایران در چند دهه گذشته است و من فکر میکنم که مشاورانی که در کنار مهدوی بودند، شرایط را به این روز کشیدهاند. در چند دهه گذشته ما این چنین نابسامانی و بی سر و سامانی را در هندبال نداشتیم.
اخگر خاطر نشان کرد: تیمهای ملی و باشگاهی و مسابقات هندبال دست خوش حوادثی شده است که من فکر میکنم جبران اینها بسیار مشکل باشد. طی 20 روز آینده مسابقات لیگ برتر هندبال آغاز خواهد شد، اما هنوز هیچ تیمی با هیچ بازیکنی صحبت نکرده و قراردادی بسته نشده است. اکنون هیچ چیز سر جای خودش نیست و ما داریم فرصتها را از دست میدهیم. بسیار بعید است که اگر همین امروز هم شروع کنیم، بتوانیم جبران کنیم و کار بسیار سختی است که هندبال به نقطهای که در گذشته بود، برسد.
کارشناس هندبال یکی از دلایل ناکامیهای هندبال را وجود برخی افراد در بدنه فدراسیون عنوان کرد و گفت: در دو سال گذشته فدراسیون از وجود مشاوران و همکارانی بهره میبرد که برای هندبال مفید نبودند و یکی از دلایلی که هندبال به این سطح رسید وجود همین اشخاص است و اکنون خیلی سخت است تا بخواهیم هندبال را به روزهای مثل گذشته بر گردانیم.
او معتقد است: از دیدگاه من باید کسانی در این فدراسیون استعفا دهند که در بدنه فدراسیون قرار دارند و با رفتن رییس فدراسیون در آینده نیز در سمت خود باقی خواهند ماند و راه خود را ادامه میدهند. من فکر میکنم شاید این افراد بخواهند با استعفای جناب مهدوی موافقت شود تا قدرت بیشتری را کسب کنند.
کارشناس هندبال با بیان این که رفتن سید ابوالحسن مهدوی برای خانواده هندبال نفعی ندارد، اظهار کرد: در اینکه آقای مهدوی فردی بود که میتوانست هندبال را نجات دهد شکی نیست. رفتن او برای خانواده هندبال هیچ نفعی ندارد فقط فضای بیشتری را برای برخی افراد که در این سالها به هندبال ضربه زده اند باز خواهد کرد.
کارشناس هندبال خاطر نشان کرد: کاش مهدوی استعفا نداده بود و خودش نیز به این فکر میافتاد که این بدنه و این همکاریها را درست کند تا اکنون در این شرایط نابسامان قرار نگیریم. امیدوارم هر چه زودتر و سریعتر این سر و سامان دهی به هندبال شکل گیرد و فدراسیون هندبال از این وضعیت بحران خارج شود.
انتهای پیام