دلاور حیدرپور در گفتوگو با خبرگزاری فارس در شهرستان ساری، اظهار کرد: اجرای روشهای نوین آبیاری در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی است و بر این اساس اعتبارات خوبی در اختیار سازمانهای جهاد کشاورزی استانها قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه در این دولت 6 هزار هکتار از باغها و مزارع استان مجهز به آبیاری تحتفشار شدند، افزود: این میزان تا 10 هزار هکتار در استان قابل افزایش بوده که 85 درصد آن بهصورت کمک بلاعوض دولتی است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: برای اجرای روشهای نوین آبیاری 64 میلیارد تومان در اختیار سازمان جهاد کشاورزی مازندران قرار گرفته است.
حیدرپور با بیان اینکه برای اجرای آبیاری تحت فشار در کشور، 500 میلیون دلار از صندوق ذخیره ارزی در اختیار بانک کشاورزی قرار گرفت، خاطرنشان کرد: متقاضیان برای ثبتنام در سامانه و درخواست اجرای آبیاری تحت فشار به مراکز جهاد کشاورزی و مدیریتهای جهاد کشاورزی شهرستانها مراجعه کنند.
وی درباره اجرای آبیاری تحت فشار تجمیعی گفت: آبیاری تحت فشار تجمیعی در هشت نقطه از استان و در بیش از 500 هکتار از باغهایی که در اراضی شیبدار انجام و اجرایی شد و 700 بهرهبردار تحت پوشش قرار گرفتند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه اجرای طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری بعد از دو سال تعطیلی از سر گرفته شد، گفت: سال گذشته 3 هزار هکتار در استان اجرا شد و یکهزار و 800 هکتار امسال به کشاورزان تحویل داده شد که 85 درصد آن بهصورت کمک بلاعوض دولتی بود.
حیدرپور درباره مزایای اجرای طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری اظهار کرد: افزایش تولید، افزایش درآمد، کاهش هزینه تولید، افزایش ضریب مکانیزاسیون، امکان ورود ماشینآلات به مزرعه، انجام کاشت و برداشت بهصورت مکانیزه، کاهش مصرف آب، افزایش بهرهوری مصرف آب و کاهش هدررفت منابع آب از مزایای اجرای این طرح است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران در پایان خاطرنشان کرد: 200 کیلومتر از جادههای بین مزارع استان شنریزی شد.
انتهای پیام/86035/ت30
∎