به گزارش خبرگزاری فارس از سیمرغ، ششمین روز هفته دولت در شهرستان سیمرغ با بهرهبرداری و کلنگ زنی چند پروژه در حوزه جهاد کشاورزی، آبفای شهری و شهرداری کیاکلا ادامه پیدا کرده است.
افتتاح و بهرهبرداری پروژه تجهیز و نوسازی 260 هکتار اراضی روستای ملاکلا با 320 بهرهبردار، افتتاح پروژه تجهیز و نوسازی 83.5 هکتار اراضی شالیزاری تنبلا ـ دینه سر با 135 بهرهبردار و کلنگزنی پروژه تجهیز و نوسازی 66 هکتار اراضی شالیزاری جمالکلا با 99 بهرهبردار از پروژههای حوزه جهاد کشاورزی شهرستان سیمرغ بوده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیمرغ در حاشیه افتتاح این پروژهها در گفتوگو با فارس، اظهار کرد: شهرستان سیمرغ با داشتن 2 هزار و 908 هکتار اراضی کشاورزی قطب کشاورزی استان است.
مجید جعفری افزود: قالب درآمد کشاورزان شهرستان بحث برنجکاری است، زیرا این محصول رونق خوبی در سیمرغ دارد.
وی با اشاره به اینکه تا سال 93 تجهیز و نوسازی 320 هکتار از اراضی شالیزاری شهرستان انجام شد، تصریح کرد: با سفر ریاست جمهور و با نگاه ویژه رئیس سازمان تجهیز و نوسازی 462.5 هکتار از اراضی شهرستان در سال 94 انجام شد که از این مقدار 260 هکتار مربوط به روستای ملاکلا و با هزینه حدود یکمیلیارد و 500 میلیون است.
جعفری ادامه داد: ایجاد زهکشهای مناسب در این منطقه امکان کشت دوم را برای کشاورزان مهیا کرده است.
* سیمرغ قطب کشاورزی
جعفری خاطرنشان کرد: در دو سال اخیر طراحی و نقشهبرداری تجهیز و نوسازی 66 هکتار اراضی روستای جمالکلا انجامشده و در سال جاری اجرایی میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیمرغ با اشاره به اینکه همه مراحل برای انتخاب پیمانکار سپریشده است، تصریح کرد: باید بهرهوری کشاورزی افزایش یابد تا توجیه اقتصادی داشته باشد.
وی افزود: هر از گاهی کشاورزان میگویند که برنجکاری توجیه ندارد اما باید گفت اگر بتوانیم شرایط زمینها را طوری احیا کنیم که اجرای کشت دوم و سوم در آن صورت گیرد توجیه و بهرهوری اقتصادی خواهد داشت.
جعفری با تأکید بر اینکه تمام تلاش اداره جهاد کشاورزی سیمرغ بالا بردن بهرهبرداری اقتصادی کشاورزی است، بیان کرد: سیمرغ قطب کشاورزی است و 36 محصول در این شهرستان کشت میشود که برخی از آنها در سطح استان و حتی کشور حرف نخست را میزنند.
* اقدامات خوب در تأمین نیازمندیهای حوزه کشاورزی
فرماندار سیمرغ نیز در مراسم بهرهبرداری و کلنگزنی پروژههای تجهیز و نوسازی اراضی کشاورزی این شهرستان، اظهار کرد: اقدامات بسیار خوب و مثبتی در راستای تأمین نیازمندیهای حوزه کشاورزی شهرستان و فراهم کردن زیرساختهای این بخش برداشتهشده است.
فرجالله یداللهپور افزود: خدمات دولت تدبیر و امید در حوزه کشاورزی در سیمرغ ماندگار میشود.
وی با اشاره به اینکه انتظار داریم این روند در شهرستان ادامه پیدا کند و شاهد اجرای تجهیز و نوسازی در بیش از یکهزار هکتار از اراضی شهرستان باشیم، تأکید کرد: شغل اصلی مردم سیمرغ کشاورزی است و باید توان بهرهبرداری از زمینهای کشاورزی شهرستان را افزایش دهیم.
* هزینه 35 میلیاردی برای زیرساختهای بخش کشاورزی
یداللهپور ادامه داد: در سال گذشته 35 میلیارد ریال برای فراهم شدن زیرساختهای بخش کشاورزی هزینه شده است و این هزینهها در رشد و توسعه شهرستان تأثیر بهسزایی دارد.
وی با اشاره به اینکه این آمادگی از سوی دولت برای اجرای این طرح وجود دارد، تصریح کرد: با همیاری و کمک کشاورزان شاهد تجهیز و نوسازی بیش از یکهزار هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان هستیم.
یداللهپور افزود: راز و رمز موفقیت جهاد کشاورزی در اجرای طرح نوسازی و یکپارچهسازی اراضی همراهی مردم است و هر چه این همراهی و همکاری بیشتر شود سرعت کار بیشتر میشود.
* تخصیص 100 درصدی مصوبات دولت در سال 95
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران نیز میهمان شهرستان سیمرغ در افتتاح طرحهای اداره جهاد کشاورزی شهرستان بوده است.
دلاور حیدرپور در افتتاح طرحهای تجهیز و نوسازی اراضی سیمرغ، اظهار کرد: طرح تجهیز و نوسازی از سالهای گذشته انجام میشد اما به دلیل کمبود اعتبارات در سال 92 به صفر کاهش یافت.
وی افزود: این طرح از سال 93 با پیگیریهایی که وزیر جهاد کشاورزی در احیای اعتبار آبوخاک برای فعالیتهای زیربنایی دوباره شکل گرفت و در آن سال تجهیز و نوسازی 700 هکتار اراضی شالیزاری استان انجام شد.
حیدرپور با اشاره به اینکه در سال 94 این رقم به یکهزار و 800 هکتار افزایش یافت که بیشترین مقدار سهم شهرستان سیمرغ بوده است، تصریح کرد: در سال جاری محدودیتی وجود ندارد و به هر میزان که تقاضا باشد این طرح انجام میشود.
وی گفت: تخصیص 100 درصد تمامی مصوبات دولت را در سال 95 خواهیم داشت و به همین خاطر بدون سقف تجهیز و نوسازی اراضی تا هر میزانی را داشته باشیم.
* بهرهمندی 4 هزار و 200 خانوار از طرح آبرسانی سیمرغ
افتتاح پروژه حوزه آب و فاضلاب شهری دومین برنامه ششمین روز هفته دولت شهرستان سیمرغ بوده است.
رئیس امور آب و فاضلاب سیمرغ در مراسم افتتاح مجتمع آبرسانی شهید احمدی، اظهار کرد: قبلاً مشکلاتی در حوزه آب در شهرستان داشتیم اما با افتتاح این چاه و وارد مدار شدن آن آرامش نسبی در این خصوص ایجاد شده است.
محمد کریمی افزود: امروز افتخار ما این است اعلام کنیم آب شرب و گوارایی به دست مردم شهرستان میرسد.
وی با بیان اینکه آب تولیدی شهرستان سیمرغ توسط سه مرکز بهداشت شهرستان سیمرغ، جویبار و بابلسر مورد ارزیابی قرار میگیرد و انجام آزمایش شیمیایی، میکروبی و کلر سنجی واقع میشود، تصریح کرد: تا امروز حتی نامهای از این سه مرکز برای کوتاهی در انجام وظیفه نداشتهایم.
رئیس امور آب و فاضلاب سیمرغ ادامه داد: همزمان با این طرح عملیات احداث خط انتقال به طول 70 متر و خط انتقال نیرو به قدرت 75 کیلووات به طول 50 متر، اتاقک چاه، محوطهسازی و حصارکشی هم اجرایی شده است.
وی با اشاره به اینکه حدود 450 میلیون تومان برای بهرهبرداری این چاه هزینه شده است، اظهار کرد: اگر بتوانیم مجوز یک حلقه چاه دیگر را در شهرستان بگیریم پایداری آب حفظ میشود.
کریمی گفت: 4 هزار و 200 خانوار در شهرهای سیمرغ، جویبار و بابلسر از طرح آبرسانی این مجتمع بهرهمند شدند.
* مشکل آب شرب بهصورت اساسی رفع شود
فرماندار سیمرغ در این مراسم، اظهار کرد: این پروژه مورد خواست جدی مردم سیمرغ، جویبار و بخش بهنمیر بابلسر بوده است.
فرجالله یداللهپور ادامه داد: در جلساتی که برگزار شد قرار شده برای حل آب شرب این سه شهرستان حفر دو حلقه چاه را داشته باشیم که یک حلقه حفر و وارد شبکه شده است.
وی با بیان اینکه مطمئن هستیم کمک از سمت مسؤولان شرکت آب و فاضلاب شهری استان ادامه دارد و شاهد حفر چاه دوم در شهرستان هستیم، تصریح کرد: انتظار داریم مشکل آب شرب این سه شهرستان بهصورت اساسی رفع شود و مردم نباید دغدغه آب شرب که مایع حیات است داشته باشند.
یداللهپور افزود: بحث آب شرب نیاز اولیه مردم است و وظیفهمند هستیم این مشکل مردم را حل کنیم.
* هزینه 2 میلیارد و 800 میلیونی در حوزه آب و فاضلاب
وی با اشاره به اینکه قدمهای بسیار مثبتی برداشتهشده همچنین اعتبارات بسیار خوبی در شهرستان هزینه شده است، اظهار کرد: در حوزه آب و فاضلاب شهری حدود 2 میلیارد و 800 میلیون تومان هزینه شده که رقم قابل توجهای است.
وی ادامه داد: این هزینهها نشان میدهد دولت دغدغه رفع مشکلات مردم را دارد و همه دولتمردان به دنبال تأمین نیازمندیهای اساسی مردم هستند تا مردم دغدغهای نداشته باشند.
فرماندار سیمرغ با بیان اینکه مشکلات منابع مالی برای دولت وجود دارد اما چون این دولت دارای برنامه هست توانست از منابع حداقلی استفاده حداکثری را ببرد، تصریح کرد: اقدامات خوبی با همین منابع اندک در شهرستان انجام شد.
* نقشه آب 1440 مازندران طراحیشده است
مدیرعامل آب و فاضلاب شهری مازندران در مراسم افتتاح مجتمع آبرسانی شهید احمدی شهرستان سیمرغ، اظهار کرد: در چند سال اخیر با کاهش میزان بارندگی و افزایش دمای هوا در استان روبهرو شدهایم.
ذبیحالله ذاکری با اشاره به اینکه نقشه آب 1440 مازندران برای استفاده از آبهای سطحی طراحی شده است، تصریح کرد: مردم استان در مدیریت مصرف باید کمک کنند، زیرا مصرف استان بیش از مقدار متوسط مصرف است و اگر مدیریت مصرف را رعایت نکنیم با حفر چند حلقه چاه دیگر هم این مشکل برطرف نمیشود.
* بر روی کاغذ کمبود آب نداریم
وی ادامه داد: بر روی کاغذ کمبود آب نداریم اما به دلیل مصرف بد با کمبود آب مواجه شدهایم.
ذاکری با بیان اینکه قیمت تمامشده آب شرب در مازندران 900 تومان برای هر یک مترمکعب است در حالی که متوسط درآمد 300 تومان است، اظهار کرد: از مردم میخواهیم به ما کمک کنند؛ زیرا باید در بخش آب صرفهجویی داشته باشیم.
وی خاطرنشان کرد: مدیریت مصرف به معنای استفاده نکردن نیست بلکه به معنای درست استفاده کردن است.
مدیرعامل آبفاشهری مازندران با اشاره به اینکه متوسط بخش فاضلاب در کشور 42 درصد اما در مازندران نزدیک به 10 درصد است، تصریح کرد: با پیگیریهایی که انجامشده به دنبال افزایش این میزان به مقداری که در برنامه ششم توسعه حق استان است هستیم.
* بهرهبرداری 5 طرح آبرسانی در هفته دولت
ذاکری با بیان اینکه سال گذشته اعتبارات شرکت آب و فاضلاب مازندران 88 میلیارد تومان بوده اما 16.3 میلیارد تخصیص پیدا کرده است، تصریح کرد: در هفته دولت پنج طرح آبرسانی با اعتبار 61 میلیارد و 250 میلیون ریال در حال بهرهبرداری است که با افتتاح و بهرهبرداری از این طرحها، 19 هزار و 420 خانوار از مزایای آن برخوردار میشوند.
آخرین پروژههای پایانی ششمین روز هفته دولت شهرستان سیمرغ اختصاص به افتتاح و کلنگزنی دو پروژه شهرداری کیاکلا داشته است.
* اجرای نهضت آسفالت در کیاکلا
شهردار کیاکلا در حاشیه کلنگزنی المان شهید صمصام طور در گفتوگو با فارس، اظهار کرد: شهرداری کیاکلا با توجه به نیازی که احساس میشد نهضت آسفالتی را در کیاکلا به اجرا درآورد و برخی کوچهها با قدمت 25 ساله در این نهضت آسفالت شدهاند.
رامین فرشیدفر افزود: با برنامهریزیهایی که انجام شد حدود 4 هزار تن آسفالت برای سطح شهر، کوچه و خیابانهای شهر در نظر گرفتهشده که تا الان حدود 3 هزار تن آسفالت محقق شده است.
وی با اشاره به اینکه آسفالت بلوار شهید ذبیحی، صالحی و امام رضا(ع) به همراه خیابانهای شهید بنایی، شهید نیکجویان، شهید عباسپور، شهید موسی اسماعیلی، شهدا، امام(ره) و کوچههای شهید محمد کشوری، زینبیه، شهید اسماعیلی یک و سه ، شهید طهماسبی، شهید بنایی یک، کوچه خشکشویی و ورزش انجامشده است، تصریح کرد: با همکاری اعضای شورای شهر این روند ادامه دارد.
وی ادامه داد: برنامههایی دیگری در هفته دولت توسط شهرداری در حال انجام است که پیادهروسازی خیابان امام(ره) و روشنایی شهرک شهید بهشتی و چند نقطه دیگر شهر ازجمله این پروژهها بوده است.
* طراحی المان میدان سردار شهید صمصمام طور
فرشیدفر با بیان اینکه میدان صمصام طور دو ورودی شهرهای بابل و قائمشهر به کیاکلا است که نیاز به ساماندهی داشت، تصریح کرد: با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری درباره استفاده از معماری و شهرداری اسلامی همچنین توجه به ورودیهای شهر المانی برای این میدان که متبرک به نام سردار بزرگ شهرستان است طراحیشده که بهزودی شروع میشود.
وی افزود: در این المان از نمادهای ایرانی اسلامی همچون قوسهای اسلامی، پلهپله به عروج و پلاک که نمادی از دفاع مقدس بوده، دیده شده است.
شهردار کیاکلا در پایان گفت: حدود 450 میلیون برای پروژههای هفته دولت شهرداری کیاکلا هزینه شده است.
* زنده نگه داشت یاد شهدا زنده نگهداشتن انقلاب اسلامی
فرماندار سیمرغ نیز در افتتاح و کلنگزنی پروژههای شهرداری کیاکلا، اظهار کرد: همه شهدا حق بزرگی بر گردن همه مسؤولان دارند.
فرجالله یداللهپور با اشاره به اینکه قدم اولی که شهردار و اعضای شورای شهر برداشتهاند ادامه پیدا کند و همه میادین شهر صاحب المانهای شوند که یادآور یاد و خاطر شهدای شهرستان باشد، تصریح کرد: زنده نگه داشت یاد شهدا زنده نگهداشتن انقلاب اسلامی و تداوم حرکت انقلاب اسلامی است.
وی در پایان گفت: همه موظف هستیم در این مسیر حرکت کنیم.
به گزارش فارس، افتتاح پروژههای شهرداری کیاکلا با همراهی همسر و برادر سردار شهید صمصام طور انجام شده است.
انتهای پیام/86036/ت40
∎