گروه ورزش| روز گذشته تيم ملي فوتبال ايران يك ميهمان ويژه از هيات دولت داشت و اين در حالي بود كه از اتوبوس تيم ملي نيز رونمايي شد. اتوبوس جديد كه به نقش يوزپلنگ ايراني منقش شده، حدود ۲۵ دقيقه پيش از آغاز تمرين روز گذشته تيم ملي وارد مجموعه ورزشي آزادي شد تا همزمان با حضور اسحاق جهانگيري از اتوبوس رونمايي شود. نصرالله سجادي و تعدادي از معاونان وزارت ورزش و جوانان در اين بازديد جهانگيري را همراهي ميكردند. اعضاي تيم ملي فوتبال جوانان هم به ورزشگاه آمده و تمرين تيم ملي را تماشا كردند. جهانگيري پس از حضور در ورزشگاه آزادي با مليپوشان جوان ديدار و گفتوگو كرد. جهانگيري در ادامه با كارلوس كيروش، ساير اعضاي كادر فني و بازيكنان تيم ملي گفتوگو كرد. مهدي تاج رييس فدراسيون فوتبال ضمن تشكر از معاون اول رييسجمهور به خاطر حضور در تمرين تيم ملي اظهار كرد: تيم فوتبال آقايان ما اول آسياست و سالهاست كه تيم اول آسيا هستيم. تيم فوتسال ما هم اول آسياست و تيم ششم دنيا محسوب ميشود. تيم فوتبال ساحلي هم ششم دنياست و تيم فوتبال بانوان هم اول آسياست و هفتم جهان هستيم. در وضعيت رنكينگي اوضاع خوبي داريم اما با حمايت دولت، بخشي از مشكلات ما برطرف ميشود.
جهانگيري: رييسجمهوري و دولت پشتيبان تيم ملي هستند
اسحاق جهانگيري، معاون اول رييسجمهوري، گفت: بنده به صورت ويژه به اعضاي تيم ملي فوتبال علاقهمند هستم و اميدوارم در راه پيش رو موفق باشيد. فوتبال به صورت ويژه در ميان ورزشها قابل توجه است و نسل جوان و مردم همه بازيها را به صورت ويژه دنبال ميكنند. دولت و در راس آن رييسجمهوري با تمام توان پشتيبان بازيكنان، كادر فني و كارلوس كيروش سرمربي خوب تيم ملي
فوتبال هستند. كيروش مربي بسيار خوبي است كه در اين مدت زحمات زيادي كشيده است. مردم و دولت انتظار دارند شما به جام جهاني برسيد و اميدوارم فدراسيون برنامه دقيقي براي موفقيت شما داشته باشد. وزارت ورزش هم آمادگي لازم را دارد تا به شما براي رسيدن به موفقيت كمك كند. دولت در ادامه راه مهمي كه فوتبال كشورمان براي رسيدن به جام جهاني در پيش رو دارد، از بازيكنان و مربيان حمايت ميكند. جامعه ايراني به نشاط و اميد نياز دارد و ميدانيم مردم ايران هم با اميد بازيهاي شما را تماشا ميكنند. حضور من در جمع شما براي تشكر است و از شما ميخواهم اين مسير سخت را با موفقيت پشت سر بگذاريد.
كي روش: سلام من را به دكتر روحاني برسانيد
كارلوس كيروش، سرمربي پرتغالي تيم ملي فوتبال ايران با تمجيد از معاون اول رييسجمهور به دليل حضور در تمرين اين تيم گفت: شما به قلب فوتبال ايران يعني ورزشگاه آزادي آمدهايد. از صميم قلب از شما تشكر ميكنم. اين حضور معناي بزرگي براي بازيكنان تيم ملي و كادر فني آن دارد. حضور شما افتخار بزرگي براي همه ماست و مطمئنا هميشه به ياد ما خواهد ماند. ما به اين حضور به چشم يك هديه نگاه نميكنيم بلكه اين كار وظيفه ما را سنگينتر ميكند. ما، كادر فني و بازيكنان تيم ملي هميشه سعي ميكنيم كه جايگاه پيراهن مقدس تيم ملي ايران را بالاتر قرار دهيم و حضور امروز شما به ما كمك ميكند كه مسيرمان را هرچه محكمتر و با اطمينان بيشتر طي كنيم. از شما ميخواهم كه سلام ويژه من و بچههاي تيم ملي را به دكتر روحاني و دولت محترم برسانيد و بابت تلاشهاي ايشان تشكر ميكنم.
نوبخت: از حضور در جمع پارالمپيكيها روحيه گرفتم
فدراسيون ورزشهاي جانبازان و معلولين ميزبان محمدباقر نوبخت، سخنگوي دولت بود. نوبخت با حضور در اين فدراسيون از اردوي واليبال نشسته مردان و همچنين تيم ملي تيراندازي كه قرار است به پارالمپيك اعزام شوند ديدن كرد. سخنگوي دولت در حاشيه اين ديدار اظهار داشت: از حضور در جمع ورزشكاران پارالمپيكي روحيه گرفتم. امروز آخرين روز از هفته دولت است و بركت خون شهدا اين فرصت را داد كه بازديدي داشته باشيم. حضور من در فدراسيون با تمرين تيم واليبال نشسته مصادف شد. با توجه به گرايشي كه به اين رشته دارم واقعا لذت بردم و حالا با انرژي مضاعف به محل كار باز ميگردم. نوبخت در خصوص اينكه گفته ميشود بخشي از بودجه پارالمپيك همچنان در اختيار كميته ملي المپيك است و در بخش ديگري هزينه شده، گفت: فكر نميكنم خسرويوفا اين موضوع را تاييد كند. پارالمپيك هميشه سهميه خاص خود را داشته و سهمش را به جاي ديگري نميدهيم و بهطور ويژه به اين بخش نگاه ميكنيم. وي درباره پيشبينياش از نتايج كاروان پارالمپيك در مقايسه با نتايج كاروان المپيك عنوان كرد: زحمات المپيكيها قابل تقدير است و چقدر خوب و مناسب همه آنها مورد تكريم مقام معظم رهبري نيز قرار گرفتند، كه در اين باره اطلاعرساني هم شد، البته با توجه به پيشينه قهرماني بيشتر در حوزه پارالمپيك انتظار داريم كه مردم نيز از نتايج كاروان پارالمپيك ايران خوشحالتر شوند.