شناسهٔ خبر: 14979116 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه اطلاعات | لینک خبر

جهانگیری: رئیس جمهوری و دولت پشتیبان تیم ملی فوتبال هستند

صاحب‌خبر -
 

معاون اول رئیس جمهوری، گفت: دکتر روحانی رئیس جمهوری و دولت با تمام توان پشتیبان بازیکنان و کادرفنی تیم ملی فوتبال ایران هستند.

به گزارش ایرنا، اسحاق جهانگیری با حضور در تمرین تیم ملی فوتبال ایران در جمع بازیکنان و کادرفنی این تیم، گفت: به صورت ویژه به اعضای تیم ملی فوتبال علاقه مند هستم و امیدوارم در راه پیش رو موفق باشید.

وی ادامه داد: فوتبال به صورت ویژه در میان ورزش‌ها قابل توجه هست و نسل جوان و مردم همه بازی ها را به صورت ویژه دنبال می کنند.

معاون اول رئیس جمهوری، گفت: دولت و در راس آن رئیس جمهوری با تمام توان پشتیبان بازیکنان، کادر فنی و کارلوس کی روش سرمربی خوب تیم ملی فوتبال هستند. کی روش مربی بسیار خوبی است که در این مدت زحمات زیادی کشیده است.

وی تصریح کرد: مردم و دولت انتظار دارند شما به جام جهانی برسید و امیدوارم فدراسیون برنامه دقیقی برای موفقیت شما داشته باشد. وزارت ورزش هم آمادگی لازم دارد تا به شما برای رسیدن به موفقیت کمک کند.

جهانگیری افزود: دولت در ادامه راه مهمی که فوتبال کشورمان برای رسیدن به جام جهانی در پیش رو دارد، از بازیکنان و مربیان حمایت می کند. جامعه ایرانی به نشاط و امید نیاز دارد و می دانیم مردم ایران هم با امید بازی های شما را تماشا می کنند.

وی افزود: حضور من در جمع شما برای تشکر است و از شما می خواهم این مسیر سخت را با موفقیت پشت سر بگذارید.

بعد از صحبتهای دکتر جهانگیری برای بازیکنان ، پیراهن شماره ۱۲ تیم ملی که امضای تمامی بازیکنان روی آن بود، توسط کارلوس کی روش و آندرانیک تیموریان به جهانگیری اهدا شد.

گودرزی: بازی نخست بسیار مهم است

وزیر ورزش و جوانان هم گفت: بازی نخست تیم ملی فوتبال در مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۸ اهمیت بالایی دارد.

محمود گودرزی در حاشیه تمرین دیروز تیم ملی فوتبال که در حضور معاون اول رییس جمهور و همچنین علی پروین برگزار شد، افزود: آرزوی ما توفیق شما ورزشکاران عزیز است. با توفیق شما مردم هم خوشحال خواهند شد. فوتبال به تنهایی وزن بسیار سنگینی دارد و توجهات زیادی به این ورزش جلب شده است. کل جامعه ما با برد و باخت فوتبال خوشحال و ناراحت می‌شود.

او ادامه داد: ما سرمربی خوبی داریم. ایشان همه چیز را به خوبی مدیریت می ‌کند. بازی اول برای ما بسیار مهم است. نمی‌خواهم شرایط را حاد کنم اما اهمیت بازی اول خیلی زیاد است.

کی روش: حضور معاون اول رئیس جمهوری در تمرین تیم ملی معنای بزرگی دارد

همچنین سرمربی تیم ملی فوتبال ایران، گفت: حضور معاون اول رئیس جمهوری در تمرین تیم ملی معنای بسیار بزرگی دارد و مسئولیت بازیکنان و کادر فنی را سنگین تر خواهد کرد.

«کارلوس کی روش» در حاشیه تمرین تیم ملی که عصر دیروز با حضور معاون اول رئیس جمهوری در ورزشگاه آزادی تهران برگزار شد، گفت: به جهانگیری و هیات همراه و مسئولان وزارت ورزش و جوانان خیر مقدم می گویم و از آنها تشکر می کنم که در تمرین تیم ملی حاضر شدند.

وی ادامه داد: حضور شما در تمرین تیم ملی معنا بزرگی برای من و بازیکنان دارد و قدردان این اتفاق خواهیم بود و حضور شما وظیفه تیم را سنگین تر خواهد کرد.

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران، گفت: در ۵ ساله گذشته هرروز سعی کردم به همراه دستیارانم جایگاه تیم ملی فوتبال ایران را ارتقا دهم. حضور شما به عنوان معاون رییس جمهوری به ما کمک می کند تا مسیر خود را با قدرت بیشتری ادامه دهیم.

وی تصریح کرد: امروز را به هیچ عنوان فراموش نخواهم کرد و از شما می خواهم سلام من و بازیکنان تیم ملی را به دکتر روحانی رئیس جمهوری ایران برسانید.

کی روش اضافه کرد: خدا را شکر همه چیز خوب هست و آماده بازی با قطر هستیم. این نخستین بازی تیم ملی فوتبال ایران در راه صعود به جام جهانی است. راه سختی در پیش رو داریم و این راه مانند فتح قله اورست است.

علی پروین: دو یا سه گل به قطر می‌زنیم

کاپیتان و مربی سابق تیم ملی فوتبال گفت: این بار بر خلاف دفعات گذشته بدون اما و اگر و خیلی راحت به جام جهانی صعود می‌کنیم.

علی پروین که در تمرین دیروز حضور یافته بود درباره شرایط این تیم در رقابت‌های انتخابی جام جهانی ۲۰۱۸ اضافه کرد: تیم ملی خوبی داریم. بازیکنان خوبی در این اردو حضور دارند. فکر می‌کنم صددرصد به جام جهانی می‌رویم.

او در پاسخ به این سوال که در کمپین من یک ملی‌پوش هستم حاضر می‌شود یا خیر، با خنده گفت: من ۱۰۲ بازی ملی دارم نه یکی. من همیشه حامی تیم ملی بوده‌ام و خود را عضوی از این تیم می‌دانم.فکر می‌کنم این تنها باری است که خیلی راحت به جام جهانی می‌رویم و هیچ اما و اگری در کار نخواهد بود.

پیشکسوت فوتبال درباره بازی ایران با قطر هم گفت: صددرصد بازی را می‌بریم و به نظرم دو یا سه گل به قطری‌ها می‌زنیم.

فردا ؛نشست مطبوعاتی و جلسه هماهنگی تیم ها

زمان نشست مطبوعاتی سرمربیان تیم های ایران و قطر و همچنین برگزاری جلسه هماهنگی سرپرستان تیم‌ها مشخص شد.

به گزارش فدراسیون فوتبال، جلسه هماهنگی سرپرستان تیم های ایران و قطر راس ساعت ۱۰:۳۰ فردا در سالن اجتماعات روابط عمومی فدراسیون فوتبال برگزار می شود.

همچنین ساعت ۱۱:۳۰ فردا کنفرانس مطبوعاتی سرمربی تیم ملی قطر و راس ساعت ۱۲ هم کنفرانس مطبوعاتی کارلوس کی روش در سالن اجتماعات روابط عمومی فدراسیون برگزار می شود.

قطریها فردا در آزادی تمرین می کنند

همچنین کاروان تیم فوتبال قطر برای بازی با تیم ملی فوتبال ایران امروز با یک پرواز اختصاصی به تهران می آید.

تیم قطر فردا در ورزشگاه آزادی یک جلسه تمرین برگزار می‌کند تا خود را برای بازی روز پنجشنبه آماده ‌کند.

برچسب‌ها: