به گزارش ایرنا، علی پروین در حاشیه بازدید معاون اول رئیس جمهوری از تمرین تیم ملی فوتبال ایران، گفت: تیم بسیار خوبی داریم و به صعود آن به جام جهانی بسیار امیدوار هستم.
وی ادامه داد: در گروه بسیار خوبی هستیم و فکر می کنم تنها دوره ای است که بتوانیم خیلی راحت به جام جهانی صعود کنیم.
سرمربی اسبق تیم ملی فوتبال کشورمان، گفت: در صحبتی که با کی روش داشتم از او خواستم مقابل قطر خیلی راحت بازی کنیم و با برد در این مسابقه اعتماد به نفس تیم خیلی بالا خواهد رفت.
وی در پایان، اظهار کرد: حضور معاون اول رئیس جمهوری و وزیر ورزش در تمرین تیم ملی باعث بالا رفتن روحیه بازیکنان می شود.
تیم ملی فوتبال ایران خود را برای مرحله نهایی انتخابی جام جهانی 2018 روسیه آماده می کند و روز پنج شنبه در ورزشگاه آزادی تهران میزبان تیم ملی فوتبال قطر است.
ورزشی9144 **9118**1379
پروین: به راحتی می توانیم به جام جهانی فوتبال صعود کنیم
تهران - ایرنا - سرمربی اسبق تیم ملی فوتبال ایران، گفت: تیم ملی در گروه خوبی قرار دارد و می تواند به آسانی راهی جام جهانی روسیه شود.
صاحبخبر -