شناسهٔ خبر: 14974215 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

مقیمی مطرح کرد؛ لزوم معرفی نماینده از خانه احزاب به مجامع بین‌المللی/ کار سیاسی نیاز به امکانات و منابع مالی دارد

قائم مقام وزیر کشور در امور سیاسی گفت: دولت تدبیر و امید سعی بر این دارد تا تمام موانع پیش روی احزاب و فعالان سیاسی را بردارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، محمد حسین مقیمی معاون سیاسی وزیر کشور در مراسم افتتاح خانه احزاب ایران با تاکید بر اینکه احیای خانه احزاب جزء برنامه‌های اصلی دولت تدبیر و امید به شمار می‌رفت، اظهار کرد: خیلی خوشحالم که در جمع فعالان سیاسی حضور دارم اما باید بگویم که متاسفانه در گذشته فعالیت خانه احزاب متوقف شده بود، اما خوشبختانه با هوشیاری دولت تدبیر و امید و توجه به نقش احزاب در عرصه‌های مختلف سیاسی کشور خانه احزاب ایران مجدد احیا شد.

وی در ادامه افزود: مذاکرات و رایزنی‌هایی برای احیای خانه احزاب و مشورت با فعالان سیاسی از همان ابتدای شروع به کار دولت تدبیر و امید صورت گرفته بود.

قائم مقام وزیر کشور در امور سیاسی ادامه داد: خانه احزاب تشکل صنفی به شمار می‌رود و من امیدوارم که همه فعالان سیاسی و همچنین احزاب در تشویق مردم در مشارکت عمومی در انتخابات و دیگر عرصه‌های سیاسی تاثیرگذار و نقش برجسته‌ای داشته باشند.

مقیمی با اشاره به اینکه احزاب در ایران سه دسته هستند، گفت: اصلاح‌طلبان، اصولگرایان و جریان مستقل احزاب و جریان‌های سیاسی کشور را تشکیل می‌دهند پس هر سه جریان باید در مدیریت و حضور همزمان احزاب نقش برجسته‌ای از خود نشان دهند.

او تصریح کرد: در زمان انتخابات مجلس دهم شورای اسلامی خانه احزاب نقش بی‌طرفی را انتخاب کرد و خوشبختانه به دلیل این تصمیم حتی یک شکایت هم از خانه احزاب نشد و به وزارت کشور هیچ شکایتی را ارائه نکردند.

مقیمی افزود: برای توسعه سیاسی باید از برنامه‌های اصلی وزارت کشور و توجه به احزاب استفاده شود به عقیده من همه احزاب شناسنامه‌دار باید بتوانند فعالیت سیاسی و انتخاباتی داشته باشند و بتوانند سخنرانی و جلسات سیاسی در کشور برگزار کنند.

معاون سیاسی وزیر کشور به اتفاقات یک سال گذشته درباره لغو سخنرانی‌های اشخاص سیاسی در برخی از استان‌های کشور اشاره کرد و در این باره گفت: سال گذشته از هزار جلسه و سخنرانی تنها 5 جلسه لغو و به هم خورده است، ما وظیفه داریم از فعالیت‌های خانه احزاب حمایت کنیم، چرا که احزاب در مشارکت حداکثری مردم در انتخابات مجلس، ریاست جمهوری و ... نقش برجسته و پررنگی دارند. این تجربه در انتخابات مجلس دهم به روشنی دیده شد و دیدیم که مردم با چه رغبت و مشارکتی در این انتخابات حضور پیدا کردند.

مقیمی با بیان اینکه باید در سطح جهانی خانه احزاب حضور داشته باشد و نباید حتما وزارت کشور نماینده‌ای از خود به جامعه بین‌المللی بفرستد، عنوان کرد: ما می‌توانیم با تقویت خانه احزاب به مجامع جهانی از طرف خانه احزاب نماینده بفرستیم. قطعا کار سیاسی نیاز به امکانات و منابع مالی دارد و در این رابطه باید هزینه‌هایی صورت بگیرد.

وی در این باره اضافه کرد: من امیدوارم که با کمک شماها بودجه یا یارانه‌ای به خانه احزاب تخصیص داده شود و ما هم سعی می‌کنیم تمام موانع پیش روی احزاب و فعالیت‌های سیاسی را برداریم.