شناسهٔ خبر: 14974181 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

مقیمی در مراسم افتتاحیه خانه احزاب:

احزاب یکی از دلایل مهم آرامش انتخابات سال ۹۴ بودند/ باید برای فعالیت سیاسی یارانه در نظر گرفته شود/ کشور از لحاظ فعالیت سیاسی در شرایط بسیار خوبی قرار دارد

معاون سیاسی وزیر کشور با بیان اینکه احزاب یکی از دلایل مهم آرامش انتخابات سال ۹۴ بودند، گفت: نمایندگان مجلس در لایحه بودجه سال ۹۶ یارانه احزاب را در نظر بگیرند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، محمدحسین مقیمی معاون سیاسی وزیر کشور عصر امروز (دوشنبه) در مراسم افتتاحیه ساختمان خانه احزاب اظهار داشت: یکی از مأموریت‌های وزارت کشور در شروع کار خود در دولت یازدهم فعال کردن خانه احزاب بود.

وی افزود: خانه احزاب در سال‌های گذشته فعالیت داشته، اما در یک دوره فعالیتش متوقف می‌شود. اینکه چرا خانه احزاب با مشکل روبه‌روست و تعطیل شد، با استفاده از کارشناسان حزبی، آسیب‌شناسی کردیم.

مقیمی تأکید کرد: خانه احزاب یک تشکل صنفی است و مقرر شد همه تشکل‌های کشور به‌صورت هم‌زمان مدیریت این خانه را به عهده داشته باشند.

معاون سیاسی وزیر کشور بابیان اینکه احزاب در کشور به سه دسته اصلاح‌طلب، اصولگرا و مستقلین تقسیم می‌شوند، گفت: ما در تصمیم‌گیری‌های خود به این نتیجه رسیدیم که مدیریت خانه احزاب به‌صورت مساوی بین هر سه جریان تقسیم شود. یعنی اگر رئیس، یک اصلاح‌طلب بود، نایب‌رئیس اول و دوم به ترتیب اصولگرایان و مستقلین به عهده بگیرند.

وی خاطرنشان کرد: برای ساختمان خانه احزاب، وزارت کشور تأمین تجهیزات به عهده گرفت و شهرداری تهران نیز ساختمان را در اختیار خانه احزاب قرار داد.

مقیمی بابیان اینکه ما در وزارت کشور از همه تشکل‌های سیاسی که می‌خواستند فعالیت سیاسی انجام دهند، پشتیبانی کردیم، گفت: شاید در اوایل شروع دولت یازدهم،‌ برخی از سخنرانی‌ها به هم زده می‌شد، اما امروز احزاب سیاسی کشور به‌راحتی میتینگ و سخنرانی برگزار می‌کنند و دیگر هیچ سخنرانی به هم نمی‌خورد.

معاون سیاسی وزیر کشور اظهار داشت: ما در انتخابات هفتم اسفند دیدیم که حضور خانه احزاب باعث شد مردم احساس کنند که در اوضاع سیاسی کشور سهیم هستند و با استقبال خود مشارکت بالایی را ایجاد کرده‌اند.

وی ادامه داد: امروز همه در کشور می‌توانند حرف‌شان را بزنند، در زمان انتخابات هزاران سخنرانی سیاسی صورت گرفت، پنج سخنرانی لغو شد.

معاون سیاسی وزیر کشور با تأکید بر اینکه از لحاظ فعالیت سیاسی در شرایط بسیار خوبی هستیم، گفت: وظیفه ما در وزارت کشور این است که از همه فعالیت‌های قانونی احزاب حمایت و پشتیبانی کنیم.

وی از احزاب و تشکل‌های سیاسی خواست تا در انتخابات سال 96 فعال‌تر از گذشته باشند تا در 29 اردیبهشت‌ماه انتخاباتی شکوهمند با حضور حداکثری مردم برگزار شود.

مقیمی تصریح کرد: انتخابات اسفندماه در یک آرامش کامل و نشاط سیاسی بسیار بالا برگزار شد و هیچ آماری از ضدوخورد و فوتی نداشتیم، بنابراین احزاب نیز یکی از دلایل مهم در آرامش انتخابات بودند.

معاون سیاسی وزیر کشور تأکید کرد: خانه احزاب باید در سطح جهانی حضور یابد و به سمینارهای مهم حزبی جهان نماینده بفرستد.

مقیمی درباره بودجه احزاب و تشکل‌های سیاسی گفت: همان‌گونه که ما برای فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی بودجه در نظر می‌گیریم باید برای کار سیاسی نیز کمک مالی صورت بگیرد، بنابراین نیاز به امکانات و منابع مالی داریم. فعالیت سیاسی نیز هزینه دارد و ما باید کمک کنیم احزاب خوب فعالیت کنند.

وی خطاب به نمایندگان مجلس شورای اسلامی گفت: از نمایندگان مجلس درخواست داریم که در لایحه بودجه سال 96، یارانه احزاب را در نظر بگیرند و حتی اگر می‌شود در لایحه بودجه 95 نیز یارانه احزاب را اختصاص دهند.

معاون سیاسی وزیر کشور تأکید کرد: هیچ محدودیتی برای احزاب جهت فعالیت سیاسی وجود ندارد و احزاب در همه روزهای سال می‌تواند فعالیت سیاسی کند.

مقیمی بیان کرد: وزارت کشور و دولت در مورد خانه احزاب به پشتیبانی از این مجموعه می‌پردازد و در تمام مواردی که احزاب می‌توانند از آن پشتیبانی کند، آمادگی داریم که آن امور را به وزارت کشور واگذار کنیم.

وی ادامه داد: امروز به‌صورت آزمایشی خانه احزاب خراسان رضوی راه‌اندازی شده و باید کمک کنیم در هر 31 استان کشور خانه احزاب داشته باشیم.

انتهای پیام/