به گزارش ایرنا مدیر عامل شرکت آب منطقه ای استان همدان در آیین آغاز عملیات اجرایی تصفیه خانه آب آشامیدنی ملایر گفت: با توجه به محدودیت منابع مالی در اجرای این طرح، تصمیم گرفتیم این طرح را از طریق بخش خصوصی و ورود سرمایه گذار اجرا کنیم.
مرتضی عزالدین اظهار کرد: انتخاب سرمایه گذار در مدت زمانی بیش از یک سال پس از فراخوان عمومی و اعلام قیمت ها به طول انجامید که در نهایت با مشخص شدن سرمایه گذار جدید، مقرر شد این طرح را با اعتبار اولیه 400 میلیارد ریال سرمایه گذاری آغاز کند.
وی با اشاره به پیشرفیت فیزیکی 20 درصدی حال حاضر این طرح ادامه داد: طبق زمانبندی انجام شده این طرح باید در مدت زمان دو سال به اتمام برسد و پیش بینی می شود تا پایان طرح میزان سرمایه گذاری به 500 میلیارد ریال افزایش یابد.
به گزارش ایرنا عزالدین بیان کرد: در این طرح قرار است 12 میلیون متر مکعب آب از سد کلان ملایر برای 339 هزارو 720 نفر جمعیت این شهر تا افق 1410 برداشت شود و ظرفیت تصفیه خانه برای 500 لیتر در ثانیه طراحی شده است.
وی ادامه داد: هم اکنون پیش پرداخت خرید تضمینی سال اول با اعتبار 29 میلیارد ریال از محل ردیف متمرکز وزارت نیرو پرداخت شده و بعد از دو سال تا 25 سال بهره برداری بر عهده پیمانکار است.
مدیر عامل شرکت آب منطقه ای استان همدان با اشاره به فعالیت های بسیار خوب دولت تدبیر و امید در حوزه آب و منابع آب گفت: در حال حاضر اقدام های عمرانی سد کلان ملایر با بیش از 98 درصد پیشرفت فیزیکی به اتمام رسیده و تنها فنس کشی و کارهای جزیی باقی مانده که تا پایان سال به اتمام می رسد.
عزالدین در خصوص خط لوله انتقال آب از سد کلان ملایر نیز بیان کرد: خط لوله انتقال آب از سد کلان به شهر ملایر با طول 35 کیلومتر اجرا شده و تنها دو کیلومتر آن شامل چند برش جاده ای و خط انتقال بین ایستگاه پمپاژ تا تصفیه خانه باقی مانده است.
وی افزود: امسال 95 میلیارد ریال اعتبار برای خط لوله انتقال آب از سد کلان ملایر اختصاص یافته که امیدواریم با اختصاص به موقع اعتبارات کارهای تکمیل خط انتقال هم بزودی انجام شود.
وی همچنین به احداث و واگذاری ساختمان اداری امور آب این شهرستان اشاره کرد و گفت: استان همدان در طرح تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی در ارزیابی ماه های پایانی سال گذشته و چهار ماهه امسال، رتبه نخست را در سطح کشور کسب کرد.
سد کلان ملایر سال 1390 با هدف تامین سالانه 12 میلیون مترمکعب آب شرب مورد نیاز شهر ملایر و تامین آب مورد نیاز بخش کشاورزی و مسائل زیست محیطی به بهره برداری رسید.
این سد در 30 کیلومتری جنوب شهر ملایر احداث شده و دارای حجم مخزن 45 میلیون متر مکعب است.
اجرای قرارداد به روش بی او تی به معنی ساخت و بهره برداری طرح به مدت معین از سوی پیمانکار است که انتقال طرح به کارفرما پس از طی مدت معین و پس از تحصیل درآمد لازم محقق می شود.
شهرستان ملایر با دارا بودن جمعیتی بالغ بر 300 هزار نفر در 75 کیلومتری شهر همدان واقع شده است.
7528/2087
عملیات اجرایی تصفیه خانه ملایر به روش BOT آغاز شد
ملایر- ایرنا- همزمان با آخرین روز هفته دولت، عملیات اجرایی تصفیه خانه آب آشامیدنی ملایر از سد کلان به روش BOT برای نخستین بار در استان روز دوشنبه با حضور جمعی از مسئولان آغاز شد.
صاحبخبر -