به نوشته پایگاه خبری العهد، نیروهای الحشد الشعبی این پهپاد جاسوسی گروه تروریستی داعش را در صحرای 'الصینیه' وابسته به شهرستان بیجی در استان صلاح الدین ساقط کرد.
نیروهای امنیتی عراق روز شنبه نیز یک فروند پهپاد متعلق به داعش را در استان الانبار در غرب این کشور سرنگون کردند.
ارتش عراق، از یک ماه پیش همزمان با عملیات آزادسازی فلوجه، سلسله عملیاتی را در شمال عراق و در استان صلاح الدین آغاز کرده که تاکنون توانسته دهها روستا و بخش های مهمی از جنوب موصل را از کنترل گروه تروریستی داعش آزاد کند.
همچنین عملیات آزادی سازی و پاکسازی بخش القیاره در جنوب موصل و الشرقاط در شمال صلاح الدین از 28 ماه ژوئن (هشتم تیر) گذشته آغاز شده که در نهم جولای گذشته منجر به آزادسازی پایگاه راهبردی نظامی القیاره و در روزهای گذشته به آزاد سازی ناحیه راهبردی القیاره انجامید.
خاورم**9366**1275
الحشد الشعبی پهپاد داعش را در استان صلاح الدین ساقط کرد
تهران- ایرنا- نیروهای مقاومت مردمی (الحشد الشعبی) عراق یک فروند پهپاد متعلق به گروه تروریستی - تکفیری داعش را در بیجی در استان صلاح الدین منهدم کرد.
صاحبخبر -