به گزارش ایسنا، «سهراب عاقبتی» اظهار کرد: بیش از 6000 تن گوشت قرمز از کشتارگاههای صنعتی دام استان تحت نظارت دامپزشکی استحصال شد.
وی خاطرنشان کرد: مقادیر گوشت قرمز استحصالی حاصل نظارت بازرسان دامپزشکی برکشتار 32 هزارو 100 رأس دام بزرگ(گاو و گاومیش)و بیش از 70 هزارو دویست رأس دام کوچک(گوسفند و بز) بوده است.
مدیرکل دامپزشکی استان به شهروندان توصیه کرد،هنگام خرید گوشت قرمز بهویژه در مناطق ییلاقی پس از اطمینان از رویت مهر دامپزشکی بر روی لاشه دام، نسبت به خرید آن اقدام کنند.
وی تصریح کرد: استان گیلان تنها استان در سطح کشور است که گوشت قرمز در آن فقط از کشتارگاههای صنعتی تأمین میشود.
انتهای پیام