شناسهٔ خبر: 14967766 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

با حضور استاندار تهران

بزرگ‌ترین آبشار مصنوعی شرق پایتخت در دماوند افتتاح شد

بزرگ‌ترین آبشار مصنوعی شرق استان تهران با حضور استاندار تهران در شهرستان دماوند افتتاح شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از شرق استان تهران، دقایقی پیش بزرگ‌ترین آبشار مصنوعی شرق استان تهران با حضور استاندار تهران در شهرستان دماوند افتتاح شد.

شهردار دماوند در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شرق استان تهران با اشاره به اعتبارات در نظر گرفته شده برای احداث بزرگ‌ترین آبشار مصنوعی شرق استان تهران اظهار داشت: این پروژه سال گذشته با اعتباری بالغ بر 150 میلیون تومان آغاز شد که در سال جاری با برآورد هزینه‌ای 150 میلیون تومانی در حال تکمیل است.

عباس صفری افزود: بزرگ‌ترین آبشار مصنوعی شرق استان تهران به طول 50 متر و ارتفاع 12 متری به عنوان اولین و بزرگ‌ترین آبشار مصنوعی در شرق استان تهران راه‌اندازی شده است.

وی گفت: مجموعه آلاچیق‌ها و فضای سبز قسمت بالای بزرگ‌ترین آبشار شرق استان تهران واقع در میدان معلم بعد از به بهر‌ه‌برداری، هرچه سریع‌تر ساماندهی خواهد شد.

به گزارش فارس، بزرگ‌ترین آبشار شرق استان تهران با حضور استاندار تهران، نماینده مردم شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی، فرماندار شهرستان دماوند، معاون سیاسی انتظامی فرماندار شهرستان دماوند و اعضای شورای اسلامی شهر دماوند و شهردار دماوند افتتاح شد.

انتهای پیام/67015/ت40