به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی عبدالحسینی در گفتگو با خبرنگار نیزوا با بیان اینکه پیگیری های انجام گرفته برای تاسیس دانشگاه مهدیشهر قبل از ارتقاء سیاسی شهرستان بوده است، اظهار کرد: هم اکنون با انجام این ارتقاء ضرورت استقلال دانشگاه مهدیشهر بیش از پیش احساس می شود.
رئیس شورای اسلامی شهرستان مهدیشهر در خصوص فعالیت اولیه دانشکده مهدیشهر، بیان کرد: به همت خیرین و کمک های مردمی در سال 68 بنا شد دانشگاه تربیت معلم در مهدیشهر تاسیس شود و با مساعدت های مسئولین 350 هکتار زمین برای احداث دانشگاه اختصاص یافت.
وی اضافه کرد: در برنامه ریزی اولیه مقرر بود دهها رشته تحصیلی از سوی وزارت علوم وقت در این دانشگاه دایر شود ولی متاسفانه پس از مدتی علیرغم اهداء کمک های مردمی و ساخت و سازهای عمرانی، دانشگاه به دانشکده تربیت دبیر تقلیل نام یافت.
رئیس شورای اسلامی شهرستان مهدیشهر ادامه داد: هر چند که دانشگاه مهدیشهر به دانشکده تربیت دبیر تقلیل یافت ولی از طرف دیگر با پیگیری هایی که در سمنان شد دانشکده آنجا و مدرسه عالی تکنولوژی سمنان به عنوان مجتمع آموزش عالی به دانشگاه سمنان ارتقا یافتند.
عبدالحسینی افزود: دانشکده تربیت دبیر نیز پس از سالها بدلایل متعدد از جمله انتقال رشته ها به دانشکده های مستقر در سمنان با رکود مواجه شد و زمزمه های تعطیلی آن مردم مهدیشهر را بیشتر نگران کرد تا اینکه دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی دانشگاه سمنان در این دانشکده مستقر شد.
وی با انتقاد از بی مهری دانشگاه سمنان در جهت عدم توسعه عمرانی دانشکده مهدیشهر، تصریح کرد: از آنجائیکه دانشگاه سمنان در بدو تاسیس شریک علمی دانشکده مهدیشهر بود ولی در طول سالیان متمادی علیرغم بیش از دویست هزار متر مربع ساخت و ساز در دانشگاه سمنان، هیچ پروژه ای در این دانشکده آغاز نشد.
رئیس شورای شهرستان مهدیشهر با تاکید بر بی مهری به مراکز آموزش عالی شهرستان، افزود: از طرفی آموزشکده دامپزشکی شهمیرزاد نیز هیچ توسعه ای در طول سالیان گذشته نیافته و در سال گذشته متاسفانه دانشکده دامپزشکی دیگری در دانشگاه سمنان ساخته شده و در چندین رشته هم دانشجو پذیرفته است.
عبدالحسینی با اشاره به کارشکنی های صورت گرفته در استقرار دانشکده هایی در شهرستان مهدیشهر، اظهار کرد: علیرغم پیگیری های متعدد صورت گرفته دانشگاه سمنان و سازمان میراث فرهنگی کشور و استاندار وقت که نسبت به تاسیس "دانشکده گردشگری" در مهدیشهر موافقت نمودند ولی هم اکنون این دانشکده در سمنان دایر شده است.
وی همچنین به مصوبات تاسیس دانشکده در شهرستان و عدم اجرایی شدن آن اشاره کرد و گفت: در آذرماه سال 88 هیئت دولت با تاسیس شعبه دانشگاه سمنان در شهرستان مهدیشهر پس از طی مراحل قانونی در سال 1389 موافقت نمود و در پی آن درخواست احداث سه دانشکده در شعبه دانشگاه سمنان در شهرستان مهدیشهر درخواست شد.
رئیس شورای اسلامی شهرستان مهدیشهر تاکید کرد: در پی مصوبه اول در سفر دوم هیئت دولت به استان سمنان " اختصاص مبلغ ده میلیارد ریال جهت مطالعه و احداث دانشکده منابع طبیعی در مهدیشهر با مشارکت استان به نسبت مساوی پس از اخذ مجوز شورای گسترش آموزش عالی طی سال های 1390 تا 1393 " در جهت تاسیس دانشکده منابع طبیعی مهدیشهر قطعی شد.
عبدالحسینی ادامه داد: هم اکنون دانشکده منابع طبیعی مهدیشهر در ساختمانی استیجاری فعال است و پس از این همه مدت هنوز فرآیند تحویل زمین آن نهائی نشده است و ساختمان 400 مترمربعی آن نیز که ظاهرا" از محل کمک های وزارت نفت در حال ساخت است علیرغم وجود اعتبار در حدود 15 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی اضافه کرد: در طی سال های گذشته مجموعه مردم و خیرین مهدیشهر حدود 2 میلیارد ریال برای راه اندازی دانشکده منابع طبیعی هزینه کرده اند که فرمانداری و شورای اسلامی شهر مهدیشهر علیرغم حمایت ها و پشتیبانی های لازم سعی در جذب بیشتر کمک ها و هدایای مردمی نموده اند که این رقم در ساخت و تاسیس هریک از 22 دانشکده دیگر دانشگاه سمنان کم نظیر یا بی سابقه است.
رئیس شورای اسلامی شهرستان مهدیشهر تاسیس دانشگاه سمنان را مطالبه مردم مهدیشهر عنوان کرد و افزود: هم اکنون دانشکده تربیت دبیر مهدیشهر، دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی و همچنین دانشکده منابع طبیعی مهدیشهر می توانند به عنوان مجتمع آموزش عالی مهدیشهر زمینه ساز تاسیس دانشگاه مهدیشهر باشد که از مسئولین امر می خواهیم این مصالبه به حق مردم را محقق کنند.
انتهای پیام/