به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بهجت نیوز؛ تروریسم، از اساسی ترین معضلات جامعه جهانی و خطرناک ترین تهدیدها بر ضد حقوق ملت ها و ثبات بین المللی است. در طول تاریخ، به ویژه یک صد سال اخیر، تروریسم، ریشه مهم ترین تهدیدها بر ضد صلح و امنیت جهانی بوده است. روز هشتم شهریور، که روز مبارزه با تروریسم نام دارد، مصادف است با عملیات کم سابقه تروریستی نسبت به مقامات ارشد کشورمان در سال 1360 که به شهادت دو یار دیرین انقلاب و دو اسوه علم و تقوا، شهید محمد علی رجایی، رئیس جمهور و محمد جواد باهنر، نخست وزیر کشورمان و تنی چند از همراهان آنها انجامید.
این اقدام تروریستی که به دست عوامل ضد انقلاب وابسته به گروههای جاسوسی و اطلاعاتی غرب و با هدف مقابله با اراده انقلابی ملت ایران و فروپاشی نظام نوپای جمهوری اسلامی ایران انجام شد ، در میان سایر عملیات های تروریستی به دلیل شهادت نفرات اول و دوم دستگاه اجرایی یک کشور کاملا بی سابقه به شمار می آید. عمر ترور و تروریسم به قدمت بشریت است. تروریسم به همه اعصار، همه قاره ها و همه آیین ها تعلق دارد و نمی توان پدیده آشکار اضطراب و حس ناامنی در برابر دشمن نامرئی را که بر همه جا چنگ انداخته نادیده گرفت؛ گرچه می توان پیشینه تروریسم را به دوران جنگ سرد و رقابت میان دو ابرقدرت شرق و غرب برای ضربه زدن به دیگری نسبت داد. پدیده تروریسم، موضوعی است که برای ما ایرانیان که از قربانیان آن هستیم، آشناست.
سازمان تروریستی منافقین که از حمایت های مالی سیاسی وتبلیغی برخی از دولت های مخالف نظام نو پای ایران بهره می برد با شیوه قهرآمیز و ترورهای فراوان، درصدد حذف فیزیکی عناصر کار آمد و طراحان نظام بر آمد تا با ایجاد خلأهای جدی در ارکان حساس کشور، ضربهای اساسی به جمهوی اسلامی ایران وارد آورد شهدای محراب، شهدای هفتم تیر و هشتم شهریور، شهیدانی چون لاجوردی، قرنی و صیاد شیرازی، از جمله قربانیان تروریسم بودند که به دست منافقان به شهادت رسیدند. شخصیتهای تاریخساز، چه در زمان حیات و چه پس از مرگ، همواره زندهاند و بیتردید الگو و سرمشق برای دیگران به شمار میروند. «شهیدان عزیزمان مرحوم آقای رجایی و مرحوم آقای باهنر، حقیقتاً دو نمونه برجسته از یاران انقلاب و امام بودند. وقتی که اسم شهید رجایی و شهید باهنر میآید، مردم در ذهنشان نیست که فقط از دو شهید تجلیل میکنیم، میفهمند که یک جریان فکری و عملی و انقلابی است که مورد تجلیل قرار میگیرد(مقام معظم رهبری )».
جمهوری اسلامی ایران که هیچ گاه از ضربه های جبران ناپذیر تروریسم در امان نبوده، از سال های نخست طلوع خورشید انقلاب تا کنون،همیشه با ترور و تروریست مخالف بوده و به مبارزه با آن پرداخته است. پایه های اسلام ناب در رحمت، مهربانی، پرهیز از سنگدلی، بخشایش و گذشت است و این دین الهی، هرگز قتل پنهانی و بدون محاکمه و حکم قضایی را تأیید نمیکند. در واقع اسلام با کشتن انسانها به غیر از حق، سرناسازگاری دارد و با آن مخالف است .
اسلام همواره در جست و جوی امنیت و سعادت بشر بوده است. از این رو، یکی از وظایف مهم یک حکومت اسلامی را برقراری امنیت و حفظ جان و مال مسلمانان و غیر مسلمانانی می داند که در پناه حکومت اسلامی بر اساس قرارداد ذمه یا امان زندگی می کنند. ملت ایران، همیشه در راستای ایجاد صلح، دوستی و امنیت در جهان تلاش کرده و معتقد است آزادی، صلح و امنیت حق هر انسانی است و باید ریشه تروریسم را خشکاند. اکنون تروریسم دیگر حد و مرز و دوست و دشمن و قدرت بزرگ و کوچک نمی شناسد ، بلکه بی اغراق می توان گفت همه دنیا و و مردم جهان را هدف گرفته است .
به همین دلیل چون این پدیده شوم جنبه جهانی و بین المللی به خود گرفته است ، شکی نیست که راه حل جهانی و بین المللی نیز برای مبارزه و مالا از بین بردن آن جنبه الزامی و حیاتی پیدا کرده است. از این رو همه کشور های جهان باید در این مبارزه و یا به عبارت بهتر جهاد شرکت کنند و سهیم باشند. البته در این گذر منافع دسته جمعی و جهانی باید منافع کشور ها را ، اعم از سیاسی و یا اقتصادی و غیره را تحت الشعاع قرار دهد .
چون ممکن است کشور و یا کشور هائی فکر کنند با فروش تجهیزات و کمک های مالی و انسانی به گروه و یا گروهائی می توانند اهداف سیاسی و شاید مهم تر از آن اقتصادی خود را تامین کنند ، ولی اکنون همان کشور ها به وضوح می بینند و به تجربه در میابند که خود آن ها نیز دیر و یا زود قربانی این پدیده خواهند شد . متاسفانه در چند دهه اخیر مواردی ازین نوع وجود داشته است.
نهایت آن که هرگونه اقدام دسته جمعی ، صرفا باید با هدف مبارزه با این پدیده شوم ، یعنی تروریسم ، و بدون توجه به ملاحظات سیاسی صورت گیرد و بدین ترتیب جان انسان های بی گناه کمتری به خطر خواهد افتاد و جهان جای امن تری برای زندگی خواهد بود.
انتهای پیام/رض