شناسهٔ خبر: 14953988 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

سرپرست دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر اردبیل:

آسیب‌های اجتماعی شهرهای کوچک و حتی روستاها را تهدید می‌کند

سرپرست دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اردبیل گفت: آسیب‌های اجتماعی در حال حاضر از کلانشهرها به شهرستان‌ها و روستاها تسری پیدا کرده و این جوامع را تهدید می‌کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، بهنام بهشتی شامگاه شنبه در نشست هم‌اندیشی دبیران شوراهای هماهنگی مبارزه با موادمخدر شهرستان‌های استان اردبیل اظهار کرد: لازمه مقابله با آسیب‌ها انسجام و تدوین برنامه‌های دقیق و ‏مستمر در شهرستان‌ها است.

وی هدف از برگزاری این نشست را آشنایی چهره به چهره، بیان مشکلات، انتظارات و ارائه پیشنهادات، اعلام و ابراز ‏امیدواری کرد که با برگزاری چنین نشست‌هایی به صورت دوره‌ای هماهنگی بیشتری بین دبیران شوراهای شهرستان‌ها و دبیرخانه شورای ‏هماهنگی استان برقرار کنیم.

سرپرست دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اردبیل گفت: آسیب‌های اجتماعی در حال حاضر از کلانشهرها به شهرستان‌ها و روستاها تسری پیدا کرده و این جوامع را تهدید می‌کند.

بهشتی ادامه داد: با اطلاع از زوایای پنهان مشکلات شهرستان‌ها گام‌های مؤثرتری را در حوزه‌های مختلف مبارزه با ‏موادمخدر در سطح استان برداریم. ‏

‏وی در زمینه فعالیت‌های پیشگیری تصریح کرد: بحث فرهنگی ‏در کل و پیشگیری از اعتیاد به طور خاص یک فرآیند مستمر، منظم، طولانی مدت و یک مجموعه استاندارد است یک کار ‏علمی، تخصصی و سخت، که لازمه آن انگیزه، دانش و تعهد اخلاقی فرد از مهمترین ضرورت‌ها است.

سرپرست دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اردبیل عنوان کرد: کمبود نیرو انسانی ‏متخصص سبب شده  تلاش‌ها برای تولید دانش و اندیشه در زمینه پیشگیری در استان کمرنگ شود.

بهشتی تصریح کرد: بنابراین در راستای تحقق این ‏امر دبیرخانه شورا با سرمایه‌گذاری روی کارشناسان دستگاه‌ها به طور جدی با تدوام و گسترش طرح‌هایی همچون تربیت کادر ‏متخصص نیروهای کارآمدی را برای این عرصه آموزش داده و انتظار داریم دبیران در شهرستان‌ها از چنین ظرفیت‌های ‏مهم برای برگزاری کارگاه ها و ... استفاده کنند.

وی افزود: بر کسی پوشیده نیست معمولا آسیب‌های اجتماعی از کلان شهرها به شهرستان‌ها و روستاها رسوخ پیدا می‌کند و ‏هر چه قدر احاطه آن بیشتر باشد کنترل و مهار آن نیز سخت‌تر می‌شود.

سرپرست دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اردبیل لازمه مقابله با آن انسجام و تدوین برنامه‌های ‏دقیق پیشگیری در شهرستان‌ها با هدف تغییر نگرش در رفتار، به صورت مستمر و فزاینده به جای اقدامات ناگهانی و کوتاه مدت ‏انتظار است.

بهشتی عنوان کرد: برای غلبه بر معضل عمیق اعتیاد و آسیب‌های ناشی از آن می‌بایست از حوزه‌های ‏علمیه، ائمه جمعه و جماعت، کانون فرهنگی مساجد، و ظرفیت‌های موجود در نهادهای دینی و فرهنگ مذهبی در چارچوب ‏فریضه امر به معروف و نهی از منکر ، کمال استفاده را برد.

وی اظهار کرد: در حوزه توسعه مشارکت‌های مردمی نیز با بهره‌گیری از تشکل‌های ‏دانشجویان، بسیج، هنرمندان، ورزشکاران و مربیان با جداسازی و تعریف دقیق گروه مخاطب با انتقال آخرین یافته‌های علمی ‏می‌شود اهداف ستاد را تحقق بخشید. ‏

بهشتی یادآور شد: سیستم هوشمند مواد مخدر در عصر پر شتابان تغییرات ‏اجتماعی و فرهنگی متفکرانه به دنبال این است که به حیات و بقای خود بیفزاید و نسبت به مخاطب خود با طراحی و عناوین‌های خاص ورود پیدا می‌کند.

وی گفت: دراین راستا به منظور کاهش ورودی جدید به چرخه اعتیاد و کاهش نرخ بروز اعتیاد، دبیرخانه ‏شورا با همکاری کمیته فرهنگی پیشگیری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با بهره‌گیری از ظرفیت علمی و صاحب ‏نظران صائب، نسبت به تهیه نقشه راه دوم پیشگیری اولیـه از اعتیاد استان برای پنج ساله دوم(1395 تا 1399) با مشخص ‏کردن سهم هر یک از دستگاه‌های اجرایی استان اقدام کرده است.

سرپرست دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اردبیل عنوان کرد: انتظار است در شهرستان‌ها نظارت دقیق بر اجرای برنامه داشته ‏باشید تا شاهد جامعه سالم عاری از اعتیاد باشیم. ‏

انتهای پیام/62003/ج40/

برچسب‌ها: