به گزارش خبرگزاری فارس از اقلید، محمدباقر مسعودی عصر امروز در آیین افتتاح خط انتقال برق 20 کیلووات مهدیآباد که با حضور امامجمعه، فرماندار، مسؤولان شهرستانی و مردم صورت گرفت هفته دولت را تبریک گفت و اظهار داشت: امروز از 16 پروژه عمرانی با اعتباری حدود 50 میلیارد ریال در بخش مرکزی این شهرستان به بهرهبرداری رسید.
وی از خدمات دولت در راستای رفاه و رفع نیاز مردم با تمام توان و باوجود مشکلات بسیار سخن گفت و با اشاره به خرید یک خودرو برای دهیاری روستای شهرمیان، از افتتاح سیستم آبیاری تحتفشار با اعتباری بیش از 220 میلیون تومان و بهرهبرداری از چاه آب شرب با اعتبار 320 میلیون تومانی، آسفالت خیابان غدیر و راهاندازی مرکز نیکوکاری در این روستا خبر داد.
مسعودی افتتاح ایستگاه بوجاری 500 تنی تعاونی روستایی با اعتباری بالغبر 600 میلیون تومان در دشت نمدان و بهرهبرداری از شبکه توزیع آب داخلی روستای آب باریک با اعتبار 140 میلیون تومانی، چاه آب شرب پلاک فخریه به مبلغ 130 میلیون تومان و شبکه برق 20 کیلوولت بین مزارع اعتبار 60 میلیون تومان در روستای آب باریک را از دیگر خدمات دولت به مردم بخش مرکزی اقلید خواند.
بخشدار مرکزی اقلید افتتاح مسکن مددجویی در روستای حسینآباد، خط انتقال و مخزن آب روستای نظامآباد، خودروی آتشنشانی و بهرهبرداری از غسالخانه روستای خنجشت، افتتاح آسفالت میدان ورودی کافتر و خیابان روستای سه قلات را از دیگر پروژههایی خواند که به مناسبت هفته دولت در بخش مرکزی اقلید صورت گرفت.
انتهای پیام/2448/ذ20
∎