به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یاسر احمدی کارشناس طب سنتی در گفت و گو با خبرنگار البرزبانو در خصوص خواص گیاه کتان با اشاره به اینکه این گیاه نرم کننده بسیار خوبی محسوب می شود اظهار داشت: بلعیدن تخم کتان همراه با آب و یا خیسانده آن در صبح ناشنا می تواند برای یبوست بسیار تاثیرگذار باشد.
وی دم کرده آن را علاجی برای بیماری هایی همچون زخم معده، ورم مثانه، سنگ کلیه، دردهای قاعدگی و بیماری های مجاری ادرار مفید دانست و افزود: روغن تخم کتان به دلیل سرشار بودن از امگا3 و ویتامین E موجب می شود بدن انسان در مقابل بیماری ها مقاومت بالاتری پیدا کند.
این کارشناس طب سنتی به یکی دیگر از خواص روغن تخم کتان اشاره داشت و تصریح کرد: این داروی گیاهی می تواند دردهای میگرنی را بهبودی بخشد.
احمدی در پایان تاریخچه ای از کشت این دارو در ایران را بیان کرد و گفت: کشت این گیاه از جمله مواردی بود که حدود 5000 سال پیش از میلاد در ایران دراستانهای کرمان، لرستان، اصفهان، آذربایجان غربی و شرقی انجام می شده است.
انتهای پیام/رض