به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، رجبعلی خسروآبادی در نشست خبری مدیرکل میراث فرهنگی استان تهران در موزه رضا عباسی با بیان اینکه دو سال و 9 ماه است که به اداره کل میراث فرهنگی آمده ام افزود: مشکلاتی از قبل وجود داشته که همچنان به قوت خود باقی است.
وی از اینکه در تهران، اداره میراث فرهنگی وجود ندارد و کارهای شهر را باید اداره کل استان تهران انجام دهد انتقاد کرد.
خسروآبادی با اشاره به افزایش 27 درصدی اعتبارات عمرانی گفت: این اعتبار برای استان تهران کفایت نمیکند.
وی افزود: طی تعاملی که با شهرداری در حوزه مرمت و حفاظت از بافت داشتیم در یکسال و نیم گذشته، بیش از 200 میلیارد تومان صرف مرمت، بهسازی و تجدید ساختار بناهایی از جمله سر در باغ ملی، موزه صنعتی و نماسازی خیابانهای مصطفی خمینی شده و بسیاری از این طرحها همچنین در دست اقدام است.
خسروآبادی با اشاره به اینکه آثار تاریخی در کشور ما در سطح ملی ثبت می شود و ثبت اثر استانی نداریم گفت: گاه اثری برای یک استان ارزشمند است و در سطح ملی نمی توان از آن اثر حمایت کرد.
مدیرکل میراث فرهنگی استان تهران درباره حریم آن آثار گفت: 13 اثر ثبتی در سنگلج، بازارچه قوام، خانه جلال آلاحمد، کلیسای گئورک، سرای میزانی و دروازه قدیم محمدیه از جمله آثار ثبتی بودند که حریمشان تعیین شده است.
خسرو ابادی افزود: من از همه قصورات پیشآمده، عذرخواهی میکنم چون مسئول میراث فرهنگی استان تهران من هستم و از مسئولان بالاتر میخواهم که به تعهداتشان عمل کنند چون ما در برخی از مواقع برای پاسخگویی به مردم دچار مشکل می شویم.
وی ادامه داد: همچنین یکی از این موضوعات، عرصه و حریم چشمه علی شهر ری است، 15 سال است که افراد را معطل کرده ایم تا خانه هایشان خریداری شود، اینجا کویر نیست که هر چیزی را بتوان ثبت کرد و اتفاقی نیفتد.