به گزارش خبرگزاری اقتصادایران، " عباس کاظمی" با بیان این مطلب افزود: افزایش مصرف بنزین مربوط به قیمت پایین آن بود اما در 16 ماه اخیر که قیمت بنزین تک نرخی و منطقی شد، مصرف بنزین پایین آمد این درحالی بود که به غیر از بنزین در بقیه فرآورده ها قاچاق افزایش یافت.
وی افزود: کارت سوخت در کاهش مصرف بنزین تاثیری نداشت بلکه این منطقی شدن قیمت بود که مصرف بنزین را کاهش داد.
کاظمی با بیان اینکه 800 هزار وسیله نقلیه سنگین شامل اتوبوس و کامیون در کشور تردد می کند، افزود: در سال 93 روزانه 55 میلیون لیتر نفت گاز در کشور مصرف می شد که با اجرایی شدن کارت نفت گاز و طرح پیمایش، مصرف نفت گاز در سال 94 به 47 میلیون لیتر کاهش یافت.
وی گفت: در بازه 156 روزی که در سال 95 محاسبه کردیم رشد مصرف بنزین در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 3،2 درصد بود که رشدی منطقی است زیرا 8 درصد بر تعداد خودروهای موجود در سامانه حمل و نقل کشور در این مدت افزوده شد و رشد اقتصادی کشور نیز بیش از 3،2 درصد بود ضمن اینکه در دیگر حامل های انرژی رشد مصرف بیشتر از بنزین بود.
مدیرعامل شرکت پالایش و پخش فرآورده های نفتی با بیان اینکه برندسازی در جایگاه ها می تواند کیفیت عرضه را افزایش دهد، افزود: 20 میلیون مشتری در جایگاه های عرضه بنزین در کشور داریم که بناداریم با برندسازی و فعالیت 10 تا 20 برند برتر در عرضه بنزین، کیفیت و خدمات را به مشتریان افزایش دهیم.
کاظمی گفت: این طرح را به صورت آزمایشی در اصفهان شروع کردیم و در این باره 17 جایگاه چندمنظوره از سوی برندی خاص تجهیز شده که امیدواریم با توسعه آن کیفیت عرضه را در جایگاه ها شاهد باشیم.
وی افزود: مجوز یک میلیون و 400 هزار بشکه خوراک را به منظور توسعه پالایشگاه ها برای بخش خصوصی صادر کردیم که از این میزان 480 هزار بشکه مربوط به پالایشگاه سیراف، 360 هزار بشکه پالایشگاه خلیج فارس، 120 هزار بشکه پالایشگاه پارس نوین شیراز، 150 هزار بشکه پالایشگاه آناهیتا و 300 هزار بشکه مربوط به پالایشگاه بهمن گینو است.