شناسهٔ خبر: 14947937 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

مجتمع آبرسانی روستایی کوزره در همدان افتتاح شد

مجتمع آبرسانی روستایی کوزره در شهرستان همدان افتتاح شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، کمال حسنی ظهر امروز در مراسم افتتاح مجتمع روستایی کوزره در همدان اظهار کرد: مجتمع آبرسانی کوزره شامل روستاهای کوزره، ورکش، دولت‎آباد، خماجین، قشلاق اولیا، قشلاق سفلی و فیروزآباد است.

وی گفت: دستگاه اجرایی آبرسانی به این روستاها، اداره آب و فاضلاب روستایی استان همدان بوده و پروژه از سال 1386 آغاز شده است.

مدیر امور آب و فاضلاب روستایی شهرستان همدان با اشاره به اینکه اعتبار این پروژه از منابع ملی تامین شده است، ادامه داد: در این پروژه حفر دو حلقه چاه، 28 کیلومتر شبکه توزیع، 21 کیلومتر خطوط انتقال اجرا، 100 متر مکعب مخزن ذخیره آب ساخته، 1.5 کیلومتر ایجاد راه دسترسی، 210 متر مربع فنس‎کشی و اجرای خط برق به طول یک کیلومتر انجام شده است.

فرماندار همدان نیز در مراسم افتتاح پروژه آبرسانی تحت فشار اسماعیل فلاح در روستای کوزره با بیان اینکه در هفته دولت 144 پروژه در شهرستان همدان افتتاح خواهد شد اظهار کرد: اعتبار این پروژه‌ها بالغ بر 60 میلیارد تومان است.

علی تعالی با اشاره به اینکه در سفر رئیس جمهور به استان، تنها شهرستان همدان توانست بودجه‎ای بالغ بر 580 میلیارد تومان جذب کند افزود: افتتاح و کلنگ‎زنی‎های پروژه‎های سفر ریاست جمهور نیز پس از هفته دولت ادامه خواهد یافت.

وی با تاکید بر اینکه یکی از اهداف دولت تدبیر و امید استقلال کشور در بخش کشاورزی است گفت: تولید گندم در سال جاری صد درصد افزایش یافته و از 38 هزار تن به 75 هزار تن رسیده است.

فرماندار همدان خاطر نشان کرد: برای پروژه امروز 149 میلیون تومان هزینه شده که 127 میلیون تومان از این میزان را دولت بلاعوض تامین کرده است.

انتهای پیام/89043/ج30/