شناسهٔ خبر: 14944088 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

داوران مسابقه شعر و داستان حافظان حرم معرفی شدند

تهران- ایرنا- پس از معرفی نامزدهای مسابقه حافظان حرم در هر دو بخش شعر و داستان یک دقیقه ای، نام داوران این مسابقه اعلام شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز یکشنبه گروه فرهنگی ایرنا از بنیاد شعر و ادبیات داستانی، در آستانه اختتامیه مسابقه شعر و داستان یک دقیقه ای حافظان حرم، اسامی داوران هر دو بخش جایزه اعلام شد.
یدالله (شهاب) گودرزی، حمیدرضا شکارسری و سید اکبر میرجعفری داوران بخش شعر و ابراهیم زاهدی مطلق، علیرضا محمودی ایرانمهر و ابراهیم اکبری دیزگاه، داوران بخش داستان این رقابت بوده اند.
6 داور شعر و داستان، روز دوشنبه (هشتم شهریور) برگزیدگان و تقدیری های مسابقه حافظان حرم را معرفی خواهند کرد.
نفرات برگزیده این مسابقه، دو سکه بهار آزادی و تقدیری های آن نیم سکه دریافت خواهند کرد.
قرار است برگزیدگان این مسابقه با حمایت بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان، راهی عتبات عالیات شوند.

** داوران بخش داستان
- ابراهیم زاهدی مطلق متولد 1340 تهران است، این نویسنده و روزنامه نگار نام آشنا سابقه داوری و سرداوری در چند دوره کتاب سال دفاع مقدس و جشنواره انتخاب کتاب سال شهید حبیب غنی پور را در کارنامه خود دارد.
وی از اعضای شورای نویسندگان مسجد جوادالائمه (ع) و نویسنده 21 عنوان رمان، داستان و زندگی نامه است که توانسته در دو دوره کتاب سال دفاع مقدس برگزیده شود، از جمله سوابق مطبوعاتی او نیز می توان به دبیری گروه ادب و هنر روزنامه های همشهری، جام جم و انتخاب، دبیری بخش اجتماعی روزنامه ابرار، دبیری گروه فرهنگ روزنامه جوان و سردبیر بخش فرهنگی خبرگزاری مهر اشاره کرد.

- علیرضا محمودی ایرانمهر متولد 1353 مشهد است، این منتقد، نویسنده و فیلم نامه نویس تا به حال دبیری و داوری جشنواره های متعددی چون جایزه گلشیری، جایزه کتاب سال برگزیده منتقدین مطبوعات، جایزه ادبی اصفهان و مسابقه بزرگ کشف لحظه را در کارنامه خود دارد.
ایرانمهر صدها عنوان مقاله، داستان و نقد و پژوهش ادبی داشته و داستان های کوتاهش به زبان های انگلیسی، آلمانی، فرانسه، ایتالیایی در نشریات ادبی اروپا و آمریکا به چاپ رسیده، از جمله آثار چاپ شده محمودی می توان به مجموعه داستان «بریم خوشگذرونی»، کتاب پژوهشی ـ آموزشی «سفر با گردباد»، مجموعه داستان «ابر صورتی»، فیلم نامه های
«دلخون»، «آزادراه»، «دلداده» اشاره کرد.

- ابراهیم اکبری دیزگاه متولد سال 1360 در روستای دیزگاه شهرستان تالش است، او که دانش آموخته رشته ادیان شرق است، پایان نامه خود را به بازتاب آموزه های هندویستی و بودیستی در آثار سهراب سپهری اختصاص داد تا دلبستگی خود را به ادبیات نمایان کند.
دیزگاه که هم سرودن شعر و هم نوشتن داستان را تجربه کرده، دبیری و عضویت در هیئت علمیِ جشنواره ها و انجمن های مختلفی چون جشنواره داستان اشراق، جشنواره خاطره - نگاری اشراق، انجمن داستان طلاب کشور، انجمن شعر طلاب، شورای ادبیات داستانی موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی، کمیته تاریخ شفاهی و مستندنگاری خاطرات حوزوی را در کارنامه دارد.
از دیزگاه تاکنون آثار متعددی در شعر و داستان به چاپ رسیده که از آن جمله «قابیل توبه می کند» (برنده عنوان بهترین مجموعه شعر جوان در جشنواره بین المللی شعر فجر)، مجموعه شعر «من آسمان ندارم»، مجموعه داستان «دست هایش خونین چشم هایش گریان»، رمان «برکت» است.

** داوران بخش شعر
- حمیدرضا شکارسری متولد 1345 در تهران، شاعر سپیدسرا، مدرس و منتقد ادبی است، وی و کتاب های شعرش عناوین فراوانی را در جوایز و جشنواره های متعدد همچون چند دوره از جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، جشنواره قلم زرین کسب کرده اند و خود نیز در جوایز و جشنواره های بسیاری چون جایزه کتاب سال، جشنواره بین المللی شعر فجر، جشنواره سراسری جوان به عنوان داور حضور داشته است.
از وی همچنین مقالات متعددی با موضوع نقد ادبی در مطبوعات به چاپ رسیده، شکارسری دفاتر شعری زیادی منتشر کرده که از آن جمله «عاشقانه هایی برای دشمن»، «چیزی قطب نماها را دیوانه می کند»، «رد پا بر لبه تیغ» هستند.

- یدالله گودرزی متخلص به «شهاب» متولد 1349 در بروجرد است، این شاعر، مترجم و پژوهشگر کشورمان مبتکر قالب شعر کوتاه فارسی به نام «آنک» است، او که کار نوشتن و سرودن را از سال ۱۳۶۹ آغاز کرده، در سال ۱۳۷۳ موفق به کسب مقام اول شعر دانشجویی شده است.
از آثار او می توان به «عاشقانه های شوکا» ،«ناگهان بهار»، «بگذار عاشقانه بگویم»،
«سیمای بروجرد»، «آخرین قبیله شرقی»، دفتری از «گزیده ادبیات معاصر» و «شب، نمی گذارد بخوابم» اشاره کرد.

- سید اکبر میرجعفری متولد 1348 شهر زواره استان اصفهان، رشد یافته قم و ساکن تهران است، وی میرجعفری فعالیت هایش را با همکاری با مطبوعات آغاز کرده و در تالیف کتاب های ادبیات فارسی و زبان فارسی دوره دبیرستان همکاری داشته است.
از کتاب های این شاعر می توان به «حرفی از جنس زمان» (برنده جایزه کتاب معلم)، «پایان رنگ های جهان»، «گنجشک اشتیاق کمی نیست»، «گندم و بلدرچین»، «ریحان هایی که مادرم دوست داشت»، «ریختن نور روی شاخه های پایین» و «چند مجلس از دهه اول» (برگزیده کتاب فصل و شایسته تقدیر کتاب سال جمهوری اسلامی) اشاره کرد.
مراسم اختتامیه مسابقه شعر و داستان یک دقیقه ای حافظان حرم روز دوشنبه مقارن با روز ملی مبارزه با تروریسم، از ساعت 17 تا 19در تالار شهید آوینی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم واقع در خیابان جمهوری اسلامی شهر مقدس قم برگزار می شود.
فراهنگ**1880**1027

برچسب‌ها: