شناسهٔ خبر: 14943543 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

تلاش برای درک مفاهیم قرآن عامل نجات انسان است

گروه فعالیت‌های قرآنی: نماینده ولی‌فقیه و امام جمعه یزد توجه به معانی و مفاهیم قرآن را خواستار شد و گفت: تلاش برای درک مفاهیم و عمل به آموزه‌های معنوی قرآن عامل موفقیت و نجات انسان خواهد بود.

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآنی(ایکنا) از یزد به نقل از روابط عمومی دادگستری یزد، آیت الله محمدرضا ناصری، نماینده ولی فقیه و امام جمعه یزد در آیین اختتامیه مسابقات قران قوه قضاییه در مرحله استانی اظهار کرد: ارزش هر کس مساوی با کسی است که به آن متعلق است و ارزش قران به خداوند متعال است و ارزش کسی که با قران مأنوس است ارزش خدایی و آسمانی است.
وی با اشاره به این موضوع که کلام خدا را با هیچ چیز نمی‌توان مقایسه کرد گفت: کسی که زندگی‌اش با قران عجین است کارش خدایی و اثر آن در زندگی است کاملاً مشهود است.
این مقام مسئول تصریح کرد: چه باصفاست که فرزندان در دوران رشد خود با قرآن و آموزه‌های مکتب اهل بیت محشور باشند و با این نوع تفکر به رشد و بالندگی برسند.
وی با اشاره برنامه‌های دشمن برای اتلاف وقت نسل جوان در فضاهای مجازی اظهار کرد: چه بسیار ارزشمند است که عده‌ای از نسل جوان با حمایت والدین خود وقت خود را با انس و مجالست با قران سپری می‌کنند.
آیت‌الله ناصری توجه به معانی و مفاهیم قران را خواستار شد و افزود: تلاش در جهت درک مفاهیم قرآن و عمل به آموزه‌های معنوی قرآن عامل موفقیت و نجات انسان خواهد بود.
مسابقات قران زمینه ساز آموزش و انس با قران است
محمدرضا حبیبی، رئیس کل دادگستری استان یزد نیز در این مراسم اظهار کرد: مسابقات قرآن، فرصتی است تا آموزش معارف قرآن رونق گیرد و زمینه‌ای برای انس با این مصحف شریف فراهم شود.
حبیبی قرآن را چراغ راه و نقشه زندگی سعادتمندانه بشر ذکر کرد و گفت: باید برای حضور پررنگ این امانت نبی مکرم اسلام در زندگی تلاش کرد و برگزاری مسابقات قران تلاشی با همین هدف است.
این مقام قضایی بر حفظ جایگاه دارالعباده در کسب رتبه‌های برتر مسابقات قرآن در مراحل بعدی تأکید کرد و افزود: باید با تداوم کلاس های آموزشی و استفاده از اساتید برجسته در فرصت باقی مانده نفرات راه یافته به مراحل بعدی مسابقات را  آماده و مهیای حضوری خوب و در خور تحسین در این مسابقات کرد.
رئیس کل دادگستری استان یزد بهره‌گیری از اساتید خبره و حرفه‌ای جهت آموزش متسابقین قرآن را عاملی برای ارتقاء سطح کیفی مسابقات دانست و تصریح کرد: باید به گونه‌ای باشد تا نفرات برتر در مراحل نهایی بتوانند در مسابقات بین المللی نیز شرکت کرده و افتخاری برای دستگاه قضایی رقم بزنند.
یادآوری می‌شود در این مراسم از نفرات برتر رشته‌های مختلف با حضور مسئولان عالی قضایی و همچنین نماینده ولی فقیه و امام جمعه یزد تقدیر و تجلیل شد.