به گزارش ایرنا، علی اصحابی روز یکشنبه در جمع خبرنگاران در بوشهر افزود: سیاست صندوق کارآفرینی امید ایجاد کسب و کار، مشاوره و راهنمایی، بازاریابی، تجهیز و تامین ماشین آلات است.
وی یادآور شد: صندوق کارآفرینی امید تنها نهاد مالی و حامی کسب و کارهای خرد و کوچک در چندین سرفصل و اتصال آنها به کسب و کارهای بزرگ از جمله گردشگری، بوم گردی صنعت پوشاک و سنگهای قیمتی است.
اصحابی در باره سرفصلهای اقتصادی این صندوق بیان کرد: یکی از سرفصلهای مهم اقتصادی صندوق کارآفرینی امید در بخش سنگهای قیمتی است با وجود اینکه این صنعت سالانه 700 میلیارد دلار گردش مالی در دنیا دارد ولی سهم ایران دراین بخش تنها یک درصد است.
معاون ساماندهی و توانمندسازی صندوق کارآفرینی امید کشور اظهار کرد: با توجه به اهمیت این صنعت در زمان حاضر در شش استان کشور زمینه فعالیت در بخش سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی فراهم شده است.
وی بیان کرد: در بخش بوم گردی و طبیعت گردی نیزسالانه پنج میلیون و 500 هزار نفر گردشگر وارد کشور می شوند که این میزان گردشگر شش میلیارد دلار گردش مالی برای کشور دارد.
اصحابی، در مورد برگزاری نمایشگاههای استانی و ایجاد بازارهای مجازی درخارج از کشور اظهار کرد: برای نخستین بار هفت میلیارد دلار از محل فروش محصولات نمایشگاه صنایع دستی برپا شده در مصلای امام خمینی (ره) بدست آمد.
وی یادآورشد: همچنین امسال نمایشگاه صنایع دستی درکشورهای روسیه و گرجستان برپا می شود که 200 نفر برای حضور در این نمایشگاه از کشور اعزام خواهند شد.
اصحابی اضافه کرد: تاکنون 300 میلیارد ریال تسهیلات به شرکتهای دانش بنیان کشور که محصولات خود را تجاری سازی کرده اند، پرداخت شده است.
وی مشارکت مردم در اقتصاد محلی را یکی از استراتژیهای صندوق کارآفرینی امید عنوان کرد و گفت: برای اجرای منویات رهبر معظم انقلاب این طرحها در 15 استان کشور اجرا و تاکنون 88 طرح مصوب شده است.
اصحابی افزود: برای اجرای این طرحها بیش از دو هزار میلیارد ریال تسهیلات ازصندوق و 800 میلیارد ریال نیز سهامداران در این بخش مشارکت کرده اند.
وی یادآور شد: تقویت اقتصاد محلی و ایجاد کسب وکار در روستاها منجر به تقویت میزان مشارکت مردم، تقویت ایجاد اشتغال درمناطق روستایی، جلوگیری از مهاجرت روستایی به شهرها می شود.
اصحابی در مورد تسهیلات ارائه شده در روستاها و مناطق کمتر توسعه یافته گفت: میزان پرداخت تسهیلات در روستاهای مرزی صفر درصد، روستاهای متوسط 4 درصد و برای شرکتهای دانش بنیان نیز تسهیلاتی با نرخ مناسب پرداخت می شود.
وی در باره صندوقهای خرد محلی روستایی بیان کرد: در زمان حاضر 600 صندوق در 15 استان کشور ساماندهی شده اند.
معاون ساماندهی و توانمندسازی صندوق کارآفرینی امید کشور در زمینه پرداخت تسهیلات ازدواج براساس قوانین بانکی اطهار کرد: این صندوق پارسال 2000 میلیارد ریال تسهیلات ازدواج به 70 هزار زوج پرداخت کرده است.
اصحابی یادآور شد: امسال پرداخت 10 هزار میلیارد ریال اعتبار از محل صندوق کارآفرینی امید پیش بینی شده است که از این میزان 8000 میلیارد ریال در بخش اشتغال و 2000 میلیارد ریال نیز در بخش ازدواج پرداخت می شود.
وی با اشاره به اجرای طرح روستای بدون بیکار برای تحقق منویات رهبرمعظم انقلاب در چارچوب اقتصاد مقاومتی گفت: این طرح در 60 روستا اجرا و محصولات آنها در بازارهای داخلی ارائه شده است.
اصحابی افزود: نمونه این کارها دربخش بوم گردی، گردشگری و تولیدات روستاها با هدف تقویت اشتغال درونی اجرا می شود.
6047/6043
14 هزار میلیارد ریال تسهیلات صندوق کارآفرینی امید درکشور پرداخت شد
بوشهر- ایرنا- معاون ساماندهی و توانمندسازی صندوق کارآفرینی امید کشور گفت: این صندوق در سه سال گذشته 14 هزارمیلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه در استانها پرداخت و سالانه به صورت میانگین 51هزار فرصت شغلی فراهم کرده است.
صاحبخبر -