به گزارش ایسنا، محمود زمانی قمی در جلسه هم اندیشی مدیران استانی و شهرستانی به منظور بررسی مشکلات شهر نوبران از توابع بخش نوبران ساوه در سالن جلسات شهرداری این شهر با اشاره به اختصاص یارانه بهره بانکی برای ایجاد اشتغال روستایی افزود: بیش از 100 میلیارد تومان تسهیلات از سوی دولت برای اشتغال روستاهای استان با بهره 15 درصد پیش بینی شده است که هفت درصد بهره آن با اختصاص یارانه حمایتی از سوی دولت به متقاضیان اعطا میشود.
وی ادامه داد: برای عملیاتی شدن این برنامه حمایتی در جلسهای با حضور فرمانداران، بخشداران، دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی روستایی سراسر استان جزئیات اعلام و اجرایی خواهد شد.
وی اختصاص یارانه سود بانکی از سوی دولت برای ایجاد اشتغال روستایی را از برنامههای دولت در قالب اعمال سیاستهای تشویقی برای ایجاد شغل به منظور ماندگاری بیشتر روستاییان اعلام کرد و افزود: برای اشتغالزایی روستایی باید سیاستهای تشویقی در قالب برنامههای توسعهای اعمال شود.
زمانی قمی با اشاره به توجه به جاذبهها و ظرفیتهای بالای بخش نوبران در اهداف توسعه ای این منطقه اظهار کرد: با توجه به برخورداری از ظرفیت بالای کشاورزی و نیز معادن این بخش لازم است با ایجاد واحدهای تولیدی تکمیل کننده این ظرفیتها توانمندی این بخش در عرصههای گوناگون را به منصه ظهور رساند.
وی از تشکیل جلسات منظم کارگروه های اشتغال روستایی در مرکز استان خبر داد و افزود: در جلسات این کارگروهها ظرفیتهای بخشهای مختلف استان بررسی شده و با حضور فرمانداران و بخشداران سیاستهای تشویقی برای حل مشکل بیکاری در روستاها اعمال خواهد شد.
استاندار مرکزی در ادامه با تاکید بر اینکه دامن زدن به مطالبات غیرواقعی مشکل زاست، تصریح کرد: مردم بخش نوبران مردمی قدرشناس و مدافع انقلاب هستند و در این جلسه نیز ضمن تاکید بر اقداماتی که از سوی نظام برای مردم این بخش صورت گرفته است مطالبات خود را مطرح کردند.
وی تصریح کرد: قدرشناسی از نظام اسلامی و برطرف کردن مشکلات مردم و تلاش برای بازکردن گره از کار مردم امری خداپسندانه و زیبنده نظام اسلامی است و مردم این بخش همواره قدردان خدمات انجام شده از سوی نظام بوده و هستند و در راستای قوانین پیگیر مطالبات و خواسته های بحق خود هستند.
زمانی قمی از مسئولان استانی و شهرستانی خواست تا در خصوص مطالبات این بخش از جمله ایجاد شغل، تعریض محور مواصلاتی بخش نوبران به ساوه، تامین بدهی شهرداری، هدایت سرمایه گذاران شهرستانی با اعمال سیاستهای تشویقی به منظور احداث واحدهای تولیدی و صنعتی، احداث دفتر پیشخوان دولت و تجهیز درمانگاه با تاکید بر ارتقای شاخص ها بهداشتی و درمانی تلاش مضاعف کنند.
به گزارش ایسنا، معاون استاندار و فرماندار ساوه نیز در این جلسه خواستار کمک به صنایع مستقر در شهرک صنعتی نوبران شد و گفت: بسیاری از صنایع مستقر در این بخش با ظرفیت پایین کار میکنند که لازم است با اعمال سیاست های حمایتی میزان تولید را به ظرفیت اسمی ارتقا دهیم تا ضمن تقویت تولید و توسعه اقتصادی بخش نوبران به اشتغالزایی بیشتر کمک کرد.
محمدبهاروند از بخش نوبران به عنوان بخشی برخوردار از ظرفیت های بالقوه یاد کرد و گفت: در شورای برنامه ریزی شهرستان 85 درصد اعتبارات سال جاری به بخش نوبران اختصاص یافت.
وی ادامه داد: این اعتبارات به منظور برخورداری مردم از زیرساختهای لازم و تکمیل پروژه های نیمه تمام اختصاص یافته است، اما کافی نیست و باید از طریق بودجههای استانی و ملی تکمیل شود.
فرماندار ساوه خواستار تخصیص اعتبار لازم به منظور تعریض جاده قدیم نوبران به ساوه شد و افزود: با وجود احداث اتوبان ساوه همدان، اما به دلیل قرار گرفتن بسیاری از روستاها در مجاورت جاده قدیم ساوه نوبران و حجم قابل توجه تردد خودروها از این محور لازم است عملیات تعریض این محور هر چه سریعتر انجام شود تا تردد وسایط نقلیه ایمن شده و آمار تصادفات کاهش یابد.
وی در ادامه خواستار هدایت صنایع ریخته گری به سمت بخش نوبران شد و افزود: احداث صنایع ریخته گری در این بخش بدلیل برخورداری از ظزفیت های لازم قطعا عاملی برای کمک به اشتغال این بخش و حل معضل بیکاری خواهد بود.
امام جمعه نوبران نیز اصلی ترین مشکل این بخش را بیکاری جوانان بیان کرد و افزود: جوانان نوبرانی جویای کار برای ایجاد شغل مجبور به مهاجرت به شهرهای همجوار هستند، در حالی که می توان با ایجاد شغل در این منطقه مانع از مهاجرت جوانان شد.
حجت الاسلام قربانعلی محمدی مطلق تصریح کرد: این بخش از توانمندی بالایی در خصوص اشتغالزایی برخوردار است از این رو مسئولان با توجه به پتانسیل های این بخش اقدام به تشویق سرمایه گذاران برای ایجاد شغل در نوبران کنند.
انتهاي پیام