به گزارش ایرنا، این واحد زنبوداری با بیش از یک هزار کندوی زنبور عسل و تولید محصول با کیفیت، در سال های اخیر به عنوان واحد نمونه زنبوداری استان مرکزی معرفی شده است.
این واحد کوچک تولیدی در روستای مراغه بخش نوبران ساوه مستقر است و با ایجاد 10 شغل مستقیم و پنجاه شغل غیر مستقیم به عنوان نمونه ای موفق از کسب و کار کوچک و پررونق در استان مرکزی مطرح است.
به گزارش ایرنا، معاون استاندار مرکزی و فرماندار شهرستان ساوه روز شنبه در بازدید از این واحد تولیدی زنبوداری افزود: شهرستان ساوه با توانمندی های خاص منطقه ای و جغرافیایی به عنوان نبض تپنده اقتصاد مقاومتی در استان مرکزی و کشور معرفی شده است.
وی بیان کرد: ساوه ظرفیت مستعدی در صنعت و بخش تولید دارد وشکوفایی استعدادهای بالقوه این منطقه به ویژه در بخش کشاورزی به تعامل و همکاری مسئولانه تصمیم سازان نیازمند است.
به گزارش ایرنا، معاون استاندار مرکزی بیان کرد: تحقق منویات مقام معظم رهبری دربخش اقتصاد مقاومتی با ارزش آفرینی اقتصادی و ارتقاء شاخص های تولید و سرمایه گذاری تسهیل می شود که بخش نوبران ساوه به عنوان یکی از کانون های بکر کشاورزی و تولید در این زمینه پیشگام است.
بهاروند یادآور شد: بخش نوبران با بیش از 100 روستا، استعداد منحصر به فردی در حوزه تولیدات کشاورزی و دامپروری دارد که دولت تدبیر و امید نیز با ارایه تسهیلات بلند مدت و مشوق های اقتصادی به دنبال توسعه اقتصادی بخش کشاورزی است.
فرماندار ساوه افزود: شهرستان ساوه به عنوان بزرگترین قطب صنعتی دارای مزیت های اقتصادی متنوعی است و دخایر و زیر ساخت های عظیم آن فرصتی برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی است.
کارآفرین نمونه استان مرکزی در بخش تولید عسل در بخش نوبران نیز در سخنانی گفت: این واحد تولیدی با ظرفیت یک هزار کندوی عسل، سالانه بیش از دو هزار تن محصول برای بازار مصرف داخلی و خارجی تولید می کند.
ولی کوه خواهی بیان کرد: با توجه به ظرفیت های کشاورزی بخش نوبران و استعداد خاص این منطقه در تولید عسل با کیفیت، کارگاه جانبی موم سازی و کندوسازی نیز در کنار تولید عسل در دستور کار این واحد تولیدی قرار گرفته است.
به گزارش ایرنا، وی ادامه داد: با توجه به ارزش آفرینی اقتصادی تولید عسل، در صورت تامین تسهیلات لازم، طرح توسعه کارگاه کندوسازی و موم سازی در دستور کار قرار می گیرد و تحقق این امر میزان اشتغال پایدار در این واحد تولیدی را افزایش می دهد.
شهرستان ساوه با بیش از 260 هزار نفر جمعیت به عنوان دومین کانون جمعیتی استان مرکزی از قطب های مهم کشاورزی و صنعت کشور به شمار می رود.
شهر صنعتی کاوه به عنوان بزرگترین شهر صنعتی کشور با بیش از 500 واحد تولید کوچک وبزرگ در ساوه حیات اقتصادی دارد.
بخش نوبَران یکی از دو بخش شهرستان ساوه به عنوان دومین کانون جمعیتی و صنعتی استان مرکزی است.
3075/6013/
واحد کوچک زودبازده با مختصات اقتصاد مقاومتی در نوبران ساوه
ساوه - ایرنا - یک واحد کوچک تولید عسل در روستای مراغه بخش نوبران، به الگویی موفق از تحقق اصل اقتصاد مقاومتی در بخش کشاورزی تبدیل شده است.
صاحبخبر -