به گزارش ایسنا، محسن یوسفی در جلسه کمیسیون ایمنی راه که روز گذشته، 6 شهریورماه برگزار شد، اظهار کرد: بر اساس دستورالعمل کمیسیون ایمنی راههای کشور، کارگروهی به منظور احصاء نقاط پرتصادف استان تشکیل شد و طبق آمارهای سه سال گذشته پلیس راه، 133 نقطه پرتصادف در استان احصاء شد.
وی افزود: رفع موانع این 133 نقطه حادثه خیز به اعتباری حدود 530 میلیارد تومان نیاز دارد و رفع سانحه خیزی 80 نقطه از آن 130 میلیارد تومان اعتبار میخواهد.
یوسفی در خصوص راهبرد میان مدت معاونت راهداری اداره کل راه و شهرسازی خوزستان جهت ایمن سازی و رفع موانع نقاط سانحه خیز استان، خاطرنشان کرد: طبق این راهبرد در صورت تحقق اعتبار 130 میلیارد تومانی 80 نقطه از نقاط سانحه خیز استان ایمنسازی میشوند.
وی با بیان اینکه بیش از 80 درصد بار ترافیکی استان در 18 محور سانحه خیز به طول 2000 کیلومتر قرار دارد، عنوان کرد: این محورها جزو راههای پرتردد و شریانی هستند، به صورتی که حدود 85 درصد از سوانح جادهای چهار ماهه اخیر در همین 18 محور اتفاق افتاده است.
یوسفی گفت: در راستای آرامسازی ترافیک و کنترل سرعت در این 18 محور یک برنامه کوتاه مدت در بازه زمانی کوتاه مدت در دست داریم. این برنامه شامل برنامه ریزی برای کاربران آسیب پذیر مانند عابران پیاده و موتورسواران، اصلاح شیب شیروانی، مدیریت سرعت، و ایجاد روشنایی نقطهای در تقاطعهایی با میزان تصادف بالا است.
وی ادامه داد: این برنامه کوتاه مدت به 40 میلیارد تومان اعتبار احتیاج دارد و در صورت تخصیص این اعتبار این برنامه در کمتر از یکسال اجرا میشود.
انتهای پیام