شناسهٔ خبر: 14933773 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

به مناسبت هفته دولت

7 کیلومتر از باند دوم محور بم - کرمان افتتاح شد

به مناسبت هفته دولت 7 کیلومتر از باند دوم محور بم - کرمان با حضور معاون استاندار کرمان افتتاح شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، صبح امروز با حضور محمدرضا فتوت معاون استاندار کرمان، هفت کیلومتر از باند دوم محور بم - کرمان افتتاح و زیر بار ترافیک رفت.

محمدمهدی بلوردی مدیرکل راه و شهرسازی شمال استان کرمان در حاشیه این افتتاح اظهار داشت: برای احداث هفت کیلومتر از باند دوم محور بم - کرمان در مجموع 100 میلیارد ریال هزینه شده است.

وی با تأکید بر اهمیت باند دوم محور بم - کرمان از لحاظ ترافیکی عنوان کرد: برای تکمیل این مسیر که 10 کیلومتر از آن باقی‌مانده است، 200 میلیارد ریال اعتبار نیازمندیم.

بلوردی ابراز داشت: از وزیر راه و شهرسازی برای حضور در بم به منظور افتتاح پروژه‌ها و اجرای چند پروژه جدید دعوت کردیم که این سفر احتمالاً در مهر ماه صورت می‌گیرد.

مدیرکل راه و شهرسازی شمال استان کرمان افزود: در ادامه این محور به سمت زاهدان از بم تا شورگز 120 کیلومتر راه احداث شده است.

محمدرضا فتوت نیز با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دولت اظهار داشت: شهیدان رجایی و باهنر نماد سخت‌کوشی، تلاش و ساده‌زیستی هستند، باید الگو گرفتن از این شهیدان و خدمت به مردم را سرلوحه کار خود قرار دهیم.

معاون استاندار کرمان تصریح کرد: امیدواریم این پروژه هر چه سریع‌تر تکمیل و مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

انتهای پیام/80035/ت20

برچسب‌ها: