شناسهٔ خبر: 14931910 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

رئیس دانشگاه علمی ـ کاربردی گناوه:

رشته‌های ناوبری و مهندسی دریا در گناوه راه‌اندازی می‌شود

رئیس دانشگاه علمی ـ کاربردی گناوه گفت: راه‌اندازی رشته‌های مرتبط با دریانوردی نظیر ناوبری، مهندسی دریا، مهندسی عرشه و... را در دستور کار داریم، همچنین تصمیم داریم رشته‌های مرتبط با گردشگری را در این دانشگاه دائر کنیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از گناوه، رضا خدری شنبه‌شب در جمع خبرنگاران بابیان اینکه به دنبال پذیرش و جذب رشته‌هایی هستیم که با موقعیت شغلی منطقه تناسب داشته باشند، اظهار داشت: دانشگاه علمی کاربردی گناوه در سال 1387 در گناوه تأسیس شد که تاکنون موفق شده 4 هزار فارغ‌التحصیل در رشته‌های مختلف داشته باشد.

رئیس دانشگاه علمی ـ کاربردی گناوه افزود: یکی از اهداف اصلی این دانشگاه کاربردی کردن آموزش در رشته‌های تحصیلی است که دانشگاه علمی ـ کاربردی گناوه در همین راستا تمام تلاش خود را به کار خواهد بست تا رشته‌هایی را که مورد نیاز منطقه و استان هست راه‌اندازی کند و با توجه به اینکه گناوه شهری با پتانسیل‌های بندری، دریانوردی و گردشگری است، در نظر داریم رشته‌های مرتبط با اشتغال جوانان منطقه و کاربردی کردن این رشته‌ها و بومی‌سازی آن‌ها اقدام کنیم.

وی افزود: راه‌اندازی رشته‌های مرتبط با دریانوردی نظیر ناوبری، مهندسی دریا، مهندسی عرشه و... را در دستور کار داریم همچنین تصمیم داریم رشته‌های مرتبط با گردشگری را در این دانشگاه دایر کنیم.

خدری اظهار داشت: یکی از مزیت‌های دانشگاه علمی کاربردی این است که برای کارکنان ادارات و مؤسسات دولتی و غیردولتی سهمیه پذیرش ویژه شاغلین را دارا است و تنها دانشگاهی است که با تعریف درس کاربینی، دانشجو از همان ابتدا در محیط کار مربوط به رشته تحصیلی حضور پیدا می‌کند و آینده شغلی خود را می‌شناسد.

رئیس دانشگاه علمی ـ کاربردی گناوه بیان کرد: ضمناً پذیرش دانشجو در این دانشگاه بدون کنکور و بر اساس معدل دیپلم برای مقطع کاردانی و فوق‌دیپلم (برای مقطع کارشناسی) است.

خدری افزود: این دانشگاه تسهیلاتی مانند وام شهریه، تقسیط شهریه و تخفیفات شهریه طبق مقررات برای دانشجویان در نظر گرفته است همچنین تحصیل فرزندان شاهد و ایثارگر بر اساس بخشنامه ابلاغی رایگان است.

وی در مورد دانشگاه علمی کاربردی بندر سازان گناوه گفت: این دانشگاه با داشتن دو سایت تخصصی کامپیوتر و داشتن 50 سیستم و برد هوشمند یکی از کارگاه‌های برتر استان را دارا است.

رئیس دانشگاه علمی ـ کاربردی گناوه در مورد راه‌اندازی رشته‌های جدید افزود: برای نیمسال اول سال تحصیلی 96-95 در رشته‌های جدیدی مانند روابط عمومی، معماری، گردشگری و... (در مقطع کاردانی) پذیرش خواهیم کرد.

 خدری در ادامه افزود: دانشگاه علمی ـ کاربردی گناوه توانسته است در خدمت به مردم استان بوشهر و استان‌های همجوار و دانشجویان منطقه سهمی در توسعه فرهنگ و آموزش داشته باشد.

انتهای پیام/2255/ر30/