علي مطهري درنامهاي به مصطفي پورمحمدي از او خواست درباره حوادث سال 67 توضيح دهد
گروه سياسي
فايل صوتي منتسب به مرحوم آيتالله منتظري قرار نيست به اين زوديها فراموش شود. ديروز سه چهره نسبت به اين فايل صوتي واكنش نشان دادند. واكنشهايي كه هركدام از آنها با ديگري متفاوت بود. علي مطهري كه خود زخم خورده منافقين بود خطاب به مصطفي پورمحمدي دست به قلم شد. از موضع دو روز پيش او در مورد فايل صوتي انتقاد كرد و آن را «مغلطه» ناميد. از او خواست كه به جاي مغالطه به عنوان يك مقام آگاه توضيحات لازم را بدهد. از سوي ديگر اما آيتالله ريشهري نيز در واكنش به اين فايل صوتي گفت: «آنچه در اين نوار آمده چيز جديدي نيست اما معلوم ميشود كه در بيت آيتالله منتظري هنوز كساني هستند كه به منافقين كمك كنند.» اما شايد مهمترين واكنش ديروز مربوط به آيتالله هاشميرفسنجاني بود كه در جلسه مجمع تشخيص مصلحت نظام به جاي واكنش صريح به اين فايل صوتي از حملات صورت گرفته به بهانه اين فايل به بيت امام انتقاد كرد و از خدمات فرزند امام، سيد احمد خميني گفت. هرچه كه هست فضاي سياسي كشور هنوز هم تحت تاثير فايل صوتي منتسب به مردي است كه نزديك به هفت سال از درگذشتش ميگذرد.
نامه مطهري به مصطفي پورمحمدي
غبار 28 سالهاي كه با انتشار يك فايل صوتي از ماجرا زدوده شد. دهه شصت شمسي در ايران تاريخ پر فراز و نشيبي دارد. كشوري كه يك انقلاب را پشت سر گذاشته و هنوز در تب و تاب شور و شعارهاي...
گروه سياسي| در اين مدت زماني كه از انتشار فايل صوتي منتسب به آيتالله منتظري ميگذرد شايد خيليها منتظر واكنش آيتالله هاشميرفسنجاني به اين فايل بودند. واكنش روز گذشته آيتالله هاشمي با دفاعيه محكمي از حضرت امام و فرزندش سيد احمد خميني همراه بود. آيتالله هاشميرفسنجاني با ابراز تاسف از موج جديد براي حمله به امام (ره)، گفت: تقريبا در همه رسانههاي معاند خارجي اين موج ادامه دارد، تا جايي كه اخيرا شهردار پاريس نمايشگاهي از بازسازي صحنههاي اعدام آن زمان برگزار كرده كه حمايت از اين گروه تروريستي، جاي تامل دارد. به گزارش فارس، آيتالله هاشميرفسنجاني افزود: منافقين ابتدا با ترور شخصيتها و مسوولان بسيجكننده مردم، سعي كردند آنها را از صحنه خارج كنند و با وسعت هم اين كار را شروع كردند و ضربات زيادي زدند، ولي به دليل اشراف نيروهاي اطلاعاتي و نظامي، پس از مدتي اين توطئه آنها نيز خنثي شد. آيتالله هاشميرفسنجاني با ابراز تاسف شديد از موج جديد ايجاد شده براي حمله به امام(ره)، گفت: تقريبا در همه رسانههاي معاند خارجي اين موج ادامه دارد، تا جايي كه اخيرا شهردار پاريس نمايشگاهي از بازسازي صحنههاي اعدام آن زمان برگزار كرده است كه حمايت از اين گروه تروريستي در اين مقطع، جاي تعجب و تامل دارد. وي تاكيد كرد: امام(ره) بنيانگذار و پايگاه اصلي انقلاب اسلامي هستند و با دست خالي فقط با اتكا به مردم، رژيم جلاد شاهنشاهي را ساقط و دست قدرتهاي جهاني مستكبر را از كشور كوتاه كردند و شورشهاي ابتدايي را از بين بردند، دفاع مقدس را به خوبي اداره كردند و به مردم ما هويت بخشيدند و به همين دليل است كه دشمنان الان درصددند كه شخصيت بيبديل ايشان را ترور و پايههاي روحي مردم را متزلزل كنند.
رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام در معرفي شخصيت امام(ره) در ايجاد و رهبري انقلاب اسلامي در شرايط سخت بحراني، گفت: ايشان مانند كوه در جماران، متين و استوار در مقاطع مختلف، انقلاب را رهبري ميكردند و دستور داده بودند كه پس از هر ترور و انفجار، سريعا نيروهاي مناسب جايگزين شوند و هر جا افراد موثر را از صحنه خارج ميكنند، بلافاصله جاي خالي آنان پُر شود كه خللي در اداره كشور حاصل نشود. وي به حوادث پس از انفجار حزب جمهوري اسلامي پرداخت و گفت: پس از عزل بنيصدر، به سرعت شهيد رجايي با آراي بسيار بالا جايگزين ايشان شد كه همين امر موجب شد روح و نشاط جديدي در مردم دميده شود، چون شهيد رجايي شخصيتي مبارز، زجركشيده، شكنجهديده و سخنوري توانا بود كه كم نمايش، ولي عميق بود و وقتي چنين شخصيتي رييسجمهور شد، دل مردم به آينده انقلاب محكم شد و انتخاب شهيد باهنر به عنوان نخست وزير نيز كار را كامل كرد، چون باهنر نيز از جمله شخصيتهاي كمنظير، باسواد، پركار، صاحب قلم، خوشفكر و بيان بود كه متاسفانه اين دو بزرگوار را هم منافقان جنايتكار در انفجار نخست وزيري از ما گرفتند. رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به اوضاعي كه بعد از فاجعه هشت شهريور در كشور ايجاد شده بود، گفت: پس از شهادت شهيدان رجايي و باهنر، باز دست ما خالي شد، ولي امام دوباره استوار و با آرامش و با خونسردي خاص خود، به همه دلداري دادند و فرمودند: شما به فكر جايگزين باشيد و خداوند جاي خالي آنها را پر خواهد كرد كه آيتالله خامنهاي با وجود ضعف جسمي ناشي از ترور منافقان به رياستجمهوري رسيدند. هاشميرفسنجاني، هدف اصلي دشمنان جهاني و داخلي را در مقطع كنوني براي حمله به امام، مرحوم حاج احمد آقا و بيت محترم ايشان، انتقام از نقش و جايگاه بينظير امام در تاريخ معاصر ايران و جهان دانست و گفت: بايد هوشيار عمل كنيم و راه امام را به گونهاي تشريح كنيم كه بدخواهان نتوانند سوءاستفاده كنند. وي افزود: زحمات بيت حضرت امام (ره)، به ويژه احمد آقا براي اسلام، ايران، تشيع و انقلاب اسلامي بينظير است كه از عراق تا پاريس و سپس تا ايران و در تمام سالهاي پس از پيروزي انقلاب و حيات امام، بيت عظيم ايشان را با همه اهميتي كه به اندازه انقلاب داشت، به خوبي اداره كرد. هاشميرفسنجاني در خصوص گردآوري، حفظ، تدوين و انتشار آثار گفتاري و نوشتاري امام نيز گفت: حاج احمد آقا با درايتي كه داشت، تلاش كرد همه آثار امام را حفظ كنند كه اسناد مهمي از اظهارات و آثار امام، به عنوان سرمايهاي بزرگ براي نسل فعلي ثبت كردند و امروز فرزندان بزرگوارشان به ويژه آيتالله حاج سيد حسن آقا جاي خالي حاج سيد احمد را به خوبي پر نگه ميدارند. هاشميرفسنجاني تاكيد كرد: يكي از اهداف شوم دشمنان از طرح مسائل اخير، خدشه وارد كردن به جايگاه مرحوم حاج احمد آقا و بيت معزز امام در جامعه است كه نبايد اجازه داد به اهداف خود برسند.
رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام، با اشاره به تحولات پس از رحلت امام، گفت: امام با درايت و پيشبيني خود راه آينده انقلاب را نيز ترسيم كردند و در جمع ما پنج نفر، آيتالله خامنهاي، آيتالله موسوي اردبيلي، مرحوم حاج احمد آقا، مهندس موسوي و من، در مورد نگراني از شرايط پس از عزل آيتالله منتظري و وجود شرط مرجعيت براي شوراي رهبري در قانون اساسي فرمودند: «براي بعد از خودم، شما افرادي داريد، مثلا همين آقاي خامنهاي كه به خواسته آيتالله خامنهاي، در همان جلسه حكم كردند كه در زمان حيات ايشان، اين مطلب و موضوع اين جلسه جايي بازگو نشود.»
∎