شناسهٔ خبر: 14917874 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

تدوین برنامه مصوب برای واحدهای زیان‌ده دانشگاه آزاد

خبرگزاری میزان- رئیس دانشگاه آزاد گفت: هنوز واحدهای زیان ده در این دانشگاه وجود دارند و امیدواریم با برنامه‌های مصوب در دانشگاه، این واحدها نیز به سوددهی برسند.

صاحب‌خبر -
به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان،حمید میرزاده در دیدار با نمایندگان مجلس شورای اسلامی در استان اصفهان با بیان اینکه باید یک جلسه همفکری و هم‌اندیشی با نمایندگان مجلس شورای اسلامی برگزار شود، گفت: نمایندگان مجلس غالبا در دانشگاه آزاد اسلامی تدریس می‌کنند و یا از فارغ‌التحصیلان این دانشگاه هستند و یا اینکه به خاطر ظرفیت بالای علمی که این دانشگاه بعد از انقلاب ایجاد کرده، طرفدار توسعه دانشگاه آزاد اسلامی هستند و می‌توانند در تصمیم‌گیری‌ها به ما کمک کنند.
 
وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد استان اصفهان دارای ۲۲ واحد و ۶ مرکز است، افزود: این دانشگاه در دوره‌های زمانی مختلف منشا توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی به شکل مستقیم یا غیرمستقیم بوده است.
 
رئیس دانشگاه آزاد با تاکید بر اینکه مدیریت در این دانشگاه یک مدیریت مشارکتی و مشورتی است، گفت: در دانشگاه این اعتقاد وجود دارد که باید استفاده از خرد جمعی در راس امور قرار گیرد و از این رو دانشگاه تعامل خوبی با نمایندگان مجلس، روسای واحدها و مسئولان استانی دارد.
 
میرزاده خاطرنشان کرد: مدیریت مشارکتی و مشورتی و تعامل با مجلس در راس امور دانشگاه آزاد اسلامی است.
 
وی افزود: این دانشگاه مصداق کامل اصل ۴۴ قانون اساسی است و دارای ظرفیت‌ها و امکاناتی از جمله ۲۰هزار مترمربع فضای آموزشی، ۱۱هزار کارگاه و آزمایشگاه و ۶۸هزار عضو هیات علمی است که به یک گنجینه بزرگ علمی و فنی برای کشور تبدیل شده است.
 
رئیس دانشگاه آزاد تاکید کرد: خوشبختانه در ۳ سال گذشته مجموعه واحدهای دانشگاهی دارای اندوخته مثبت بوده اند و این اندوخته صرف اتمام پروژه‌های عمرانی نیمه‌تمام واحدها شده است. البته هنوز واحدهای زیان ده در دانشگاه وجود دارند که امیدواریم با برنامه‌های مصوب در دانشگاه، این واحدها نیز به سوددهی برسند.
 
میرزاده با بیان اینکه خوشبختانه امروز ۵۴ درصد از بار تحصیلات تکمیلی کشور برعهده این دانشگاه است، اظهار داشت: دانشگاه آزاد دارای تجهیزات کافی، امکانات لازم، اساتید توانمند و فضای آموزش عالی مناسبی است و امروز بیش از ۵۰۰ هزار دانشجو در دوره‌های تحصیلات تکمیلی این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.
 
وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد حاصل پس‌انداز خانواده‌های فرهیخته ایرانی است، گفت: این دانشگاه متعلق به مردم است و به عقیده من بهترین الگوی توسعه علمی و پژوهشی در جهان محسوب می‌شود.
 
رئیس دانشگاه آزاد با اشاره به رتبه ۱۶ ایران در تولید علم جهانی براساس داده‌های پایگاه ESI گفت: این رتبه به لطف وجود دانشگاه آزاد که ۲۰ درصد تولید علمی کشور را برعهده دارد، به دست آمده و اگر تولیدات علمی این دانشگاه حذف شود، کشور ایران پایین‌تر از کشور ترکیه قرار می‌گیرد.
انتهای پیام/