حسین گلرخی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: باید به این موضوع توجه داشت که در حوزه سلامت روان و فاکتورهای آن اطلاعرسانی و فعالیت اندکی انجام شده است.
وی افزود: دادههای علمی در حوزههای دیگر بسیار است، اما در خصوص میزان اطلاعات علمی در حیطه سلامت روان بسیار باید کار کرد و جای فعالیت زیادی دارد، مفاهیم عامه پسند و زرد در این حوزه زیاد است و این موضوع آسیب به دنبال دارد و زمانی که افراد نتیجه نمیگیرند، ناامید میشوند.
مشاور و روانشناس خانواده با بیان اینکه یکی از فاکتورهای سلامت روان تابآوری است، گفت: توانمندی فرد در بازگشت به شرایط عادی و روال زندگی پس از چالش یک نشانه است و میزان توان فرد برای بازگشت به مسیر طبیعی زندگی بعد از یک مشکل تاب آوری محسوب میشود.
وی ادامه داد: آرامش داشتن یکی دیگر از فاکتورهای مهم سلامت روان محسوب میشود آرامش در برابر اضطراب، امید و انگیزه از نشانههای با اهمیت است، همچنین میزان اعتماد به نفس که فرد در درون خود تجربه میکند و احساس شایستگی میتواند یکی از فاکتورها باشد.
گلرخی اضافه کرد: اطلاعرسانی در حیطه فاکتورهای سلامت روان ضرورت دارد و آگاهسازی خانوادهها کمک کننده و مؤثر است، زمانی که آگاهی باشد، بلوغ تصمیمگیری نیز وجود دارد، بنابراین آگاهی کامل و بههنگام نقش مؤثری در حوزه سلامت روان دارد.