شناسهٔ خبر: 14913224 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

استاندار سیستان و بلوچستان:

۳۰ درصد بودجه طرح‌های سیستان و بلوچستان به حاشیه‌نشینی اختصاص یافت

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اختصاص ۳۰ درصد از کل بودجه طرحها به حاشیه‌نشینی استان گفت: از سمن‌ها خواستارم در رفع معضل حاشیه‌نشینی فعال‌تر شده و به یاری دولت بشتابند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، علی اوسط‌هاشمی پیش از ظهر امروز در نشست با سمن‌های استان که در استانداری سیستان و بلوچستان برگزار شد، اظهار داشت: اگر بستر مشارکت تمام عیار فراهم شود توسعه همه جانبه در راستای اجتماعی کردن اقتصاد مقاومتی محقق می‌شود.

استاندار سیستان و بلوچستان با  اشاره به اینکه 450 هزار نفر از مردم استان در مناطق حاشیه زندگی می‌کنند، گفت: پدیده حاشیه‌نشینی یکی از معضلات جدی سیستان و بلوچستان محسوب می‌شود و این را بدانیم که حق‌الناس دامنه‌ وسیعی دارد که ما در پرداخت آن مسئولیت داریم بنابراین همراه و همدم شدن با معنویت را سرلوحه‌ امور قرار دهیم چرا که امروزه با یک پدیده‌ای روبه‌رو هستیم که همه در برابر آن احساس دین می‌کنیم.

وی  با اشاره به اختصاص 30 درصد از کل بودجه طرحها به حاشیه‌نشینی استان افزود: از سمن‌ها خواستارم در رفع معضل حاشیه‌نشینی فعال‌تر شده و به یاری دولت بشتابند.

هاشمی با اشاره به بودجه 3200 میلیارد تومانی طرح آبیاری تحت فشار در استان تصریح کرد: دانش آموختگان بخش کشاورزی در قالب یک سمن سازماندهی شوند و هر کدام در یک روستا منشا اثر باشند.

وی با اشاره به اینکه سازمانهای مردم نهاد باید به تنهایی جریان‌ساز باشند، گفت: سمن‌ها از وابستگی به دولت پرهیز کنند، در این راستا شورا و انجمن ایجاد کنید و تولید داشته باشید و به ما ارائه دهید تا حمایت شود.

هاشمی تصریح کرد: تا یک ماه دیگر سند حاصل از پژوهش را برای رفع طوفان و گرد و غبار سیستان در شورای برنامه ریزی و توسعه استان و کارگروه ملی ریزگردها ارائه می‌کنم.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه با پیگیری‌های انجام شده سیستان و بلوچستان در سال 96 به عنوان مقصد گردشگری ناشناخته کشور تعیین شده است، افزود: سمن‌ها از تمامی ظرفیت‌های خود برای معرفی هر چه بهتر و بیشتر جاذبه‌های باستانی، تاریخی، طبیعی، فرهنگی و گردشگری استان استفاده کنند چرا که جاذبه‌های بسیار زیادی در سیستان و بلوچستان وجود دارد که باید به بهترین شکل ممکن این ظرفیت‌ها به سایر استانهای کشور و دنیا معرفی شود.

انتهای پیام/