به گزارش ايفدونا - Ifdona
∎
به نقل از روابط عمومی معاونت غذا ودارو خراسان شمالی دکتر سید علی وکیلی معاون غذا و دارو بیان کرد: برگزاری کارگاه آموزشی اصول نوین در بازرسی مراکز تولید مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی با رویکرد ارزیابی ریسک جهت کارشناسان و مسئولان فنی مواد غذایی آرایشی و بهداشتی به همراه انجام پروژه با حضور استاد مهندس کاکوئی در محل سالن بقیه ا... معاونت غذا و دارو برگزار گردید.
دکتر وکیلی هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی را ارتقاء سطح علمی کارشناسان و بازرسان معاونت غذا و دارو در زمینه نظارت و کنترل کیفی مواد غذایی آرایشی و بهداشتی در سطح تولید بیان کرد.همچنین طبق نظر سنجی انجام شده در پایان کارگاه کلیه کارکنان از مباحث مطروحه و کاربردی بودن موضوعات اظهار رضایت داشتند.
نظر شما