رئیس شورای هماهنگی نظام پزشکی استان مرکزی در این آئین گفت: جامعه پزسکی از اصناف خدوم و دلسوز هستند که بهترین سال های زندگی خود را صرف علم آموزی، تجارب و مهارت های بالینی کرده اند و دغدغه ای جز رسیدگی به دردمندان و بیماران ندارند.
دکتر بابک عدلی افزود: در سال های اخیر به ناحق هجمه های سنگینی به جامعه پزشکی صورت گرفته که این حملات در راستای تخریب این قشر خدوم و متعهد است.
وی گفت: نظام پزشکی استان در قبال قصور سهوی جامعه پزشکی حساسیت بالایی دارد و از حقوق بیماران با وسواس حراست می کند و امید است که این قشر در بخش اجتماعی نیز از حمایت های لازم برخوردار باشد و تخریب نشود.
رئیس شورای هماهنگی نظام پزشکی استان مرکزی بیان کرد: نظام پزشکی کشور و استان درچهار سال اخیر از حق و حقوق صنف پزشکی در حوزه خصوصی، تامین اجتماعی و دولتی با قدرت حمایت کرده است.
دکتر عدلی بیان کرد: تقویت زیرساخت های حوزه سلامت در بخش خصوصی برای ماندگاری سرمایه های سلامت و پزشکی در استان جزء برنامه های اصلی هدفگذاری شده است.
وی گفت: مسئولان استانی در بخش درمان حمایت خوبی دارند و نگاه در تصمیم سازی حوزه سلامت استان رو به جلو است.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از اولویت های نمایندگان اراک در خانه ملت، پیگیری مطالبات حوزه سلامت است و در استان نیز اتاق فکر سلامت با حضور جمعی از پزشکان مسئولان این بخش تشکیل شده است.
دکتر علی اکبر کریمی افزود: دولت یازدهم دستاوردهای بزرگی را در کارنامه سه ساله خود در عرصه سلامت درج کرده و خدمات ایجاد شده در قالب برنامه سلامت برای همیشه جزء افتخارات دولت باقی می ماند.
وی توضیح داد: مجلس شورای اسلامی بدهی های متراکم برنامه تحول نظام سلامت را از محل منابع اصلاحیه قانون بودجه 95 تامین و تصویب کرده و این مهم نقش مهمی را در پیشبرد امور سلامت کشور به دنبال دارد.
کریمی افزود: برنامه تحول نظام سلامت 80 هزار میلیارد ریال بدهی انباشته داشت که دغدغه برای دولتمردان بود و با همراهی مجلس هم اکنون این مشکلات برطرف شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز در این آئین گفت: پزشکان با همه وجود، خود را وقف سلامت جامعه کرده اند و علاوه بر نگاه ویژه بر درمان مردم در حوزه اخلاق و امور خیر نیز سرآمد هستند.
دکتر حسن طاهراحمدی افزود: برنامه نظام تحول سلامت یکی از دستاوردهای مهم دولت است و در این راستا یکهزار میلیارد ریال اعتبار در استان سرمایه گذاری شده تا هزینه های درمانی از جیب مردم کاهش یابد.
وی گفت: انجام یک میلیون و 200 زایمان طبیعی در گام های تحول نظام سلامت و ایجاد و ترمیم و بازسازی دو هزار مرکز بهداشت و 500 خانه بهداشت از دستاوردهای مهمی است که در سه سال اخیر در استان شکل گرفته است.
دکتر طاهر احمدی توضیح داد: وجه اشتراک دولت و جامعه پزشکی در سال های اخیر حملات ناجوانمردانه و غیرمنطقی است که علیه آنان انجام می شود و شاید گناه حوزه سلامت موفقیت در برنامه هاست و گناه دولت در این حملات نیز این است که اساسی ترین خدمتش به سلامت مردم بوده است.
در این آئین که با برنامه های متنوع فرهنگی و هنری همراه بود از 17 پزشک، داروساز، دندانپزشک و پزشک امور آزمایشگاهی نمونه و پیشکسوت تجلیل شد.
در استان مرکزی 20 بیمارستان فعال با یک هزار و 945 تخت مصوب و یک هزار و 750 تخت فعال و 85 بخش درمانی وجود دارد.
15 واحد بیمارستانی استان مرکزی مربوط به حوزه دولتی، سه بیمارستان با راهبری حوزه مدیریت درمان تامین اجتماعی و دو بیمارستان نیز خصوصی در اراک و ساوه است.
در حال حاضر 698 پزشک عمومی، 485 پزشک متخصص و فوق تخصص و یک هزار و 726 کارشناس رشته های مختلف پیراپزشکی و مامایی در استان مرکزی فعالیت دارند.
232 پزشک استان مرکزی در قالب دندانپزشک مطب دار و شاغل در دانشگاه ها و بیمارستان های غیر دولتی فعالیت دارند.
133 آزمایشگاه مستقل و غیرمستقل 54 مرکز اورژانس بیمارستانی، 54 مرکز مستقل و غیرمستقل پرتو نگاری، 146 داروخانه و 103 واحد توانبخشی در استان مرکزی فعالیت دارد.
مجموع تخت های ویژه بیمارستانی استان مرکزی در حوزه دولتی 105 تخت است که 67 تخت آن آی سی یو، 28 تخت ان آی سی یو (مراقبت ویژه نوزادان) و 10 تخت پست آی سی یو است.
6013/
آئین روز پزشک و داروساز در اراک برگزار شد
اراک - ایرنا - آئین روز پزشک و داروساز شامگاه جمعه با حضور مسئولان اجرایی و حوزه سلامت در مجتمع دانشگاهی علوم پزشکی اراک برگزار شد.
صاحبخبر -