به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کبری چاشتی نویسنده و داستان نویس و مسئول انجمن داستان نویسی جاسک در گفتگوی با فرهنگ کده با بیان اینکه از بهار 1389 به صورت جدی وارد عرصه داستان نویسی شدم؛ اظهار کرد: انجمن داستان از همان دوران شروع فعالیت من کار خود را آغاز کرده بود و صرفا جهت علاقه وارد عرصه داستان نویسی شدم .
وی به مشوق خود راه هنری اشاره کرد و افزود:مشوق اولم خواهرم بود که نوشته هایم را برایش می خواندم و لذت می برد و دوست داشت و بعد از آن هم عبدالرحمن لشکری رییس اداره فرهنگ و ارشاد فعلی این شهرستان و همچنین بچه های انجمن که حرف هایشان دلگرم کننده بود مشوق من در عرصه هنری بودند.
کبری چاشتی با بیان اینکه حمایت مسولان از هنرمندان همانند نوش دارو بعد از مرگ سهراب است ؛ بیان کرد: مسئولان توقع دارند کتاب نوشته و چاپ شود و بعد اگر رو دست هنرمند ماند از هنرمند خریداری کنند و در انبار ارشاد بگذارند تا روی دست هنرمند نماند و ضرر نکند و این حمایت به نظر بنده بی مزه است اما در زمینه برگزاری دوره ها وکلاس های آموزشی مسئولان حمایت ویژه ای کردند.
مسئول انجمن داستان نویسی جاسک مهمترین مشکلات عرصه هنری را مشکل مالی و مجهور ماندن هنر نویسندگی عنوان کرد و گفت:نبود یک اتاق اختصاصی برای انجمن داستان نویسی از دیگر مشکلات ما در عرصه هنری می باشد.
نویسنده شهرستان جاسک با اشاره به اینکه تاکنون هیچ کتابی از بنده به چاپ نرسیده است؛ تصریح کرد: چند داستان کوتاه نوشته ام که در حال ویرایش آنها هستم امیدوارم روزی به چاپ برسد .
داستان نویس جاسکی با بیان اینکه کار فرهنگی همیشه با دو مشکل اساسی رو به رو است ؛ اذعان کرد:آدمای با سطح درک پایین و مسئله مالی و همیشه این دو مشکل اساسی در کار فرهنگی موجود بوده است.
کبری چاشتی افزود: شخصیت های داستان هایم آدمای اطراف خودم با زاویه دید ؛ تکیه کلام و ویژگی های خودشان هستند و از وقتی که احساس کردم نمی توانم با آدم های اطرافم حرف بزنم چهار شخصیت در داستانهایم گذاشتم و با آنها حرف زدم ؛ حرف زدن بدون مخاطب درعین داشتن مخاطب ذهنے!
هنرمند هرمزگانی به برنامه های آتی خود اشاره کرد و خاطر نشان کرد: برای انجمن داستان نویسی دوست داشتم شب داستان و یادواره برگزار شود و برنامه خودم کتاب کردن دست نوشته های داستانی ام به صورت یک مجموعه داستان کوتاه از جمله برنامه های آتی خود می باشد که امیدوارم روزی تحقق یابد.
مسئول انجمن داستان نویسی جاسک با بیان اینکه برای حضور فعال تر جوانان باید امکانات فراهم باشد؛ اظهار کرد: به نظر بنده محرومیت محدودیت می آورد چون الان دیگر زمونه ای نیست و برای کوچیکترین امکانات هم باید بخاطرش سعه صدر کرد و کمبودی امکانات هم حدی دارد.
وی ادامه داد: مسولان جلساتی که با تاخیر دوساعته آغاز می شود را ازحالت خنده دار فرمالیته بیرون بیاورند و با جمله کلیشه ای خب محدودیت ها رو کناربزنید و پیش روید تمام کنند اگر قرار است محدودیتی کنار زده شود از خودشان شروع کنند و مسئولان باید برای هنر فرهنگ سازی کنند و کلاس ها مرتب و منظم برگزار شود.
کبری چاشتی خاطر نشان کرد: من در آن سطحی نیستم که نوشته هایم در بین مردم عام جایگاهی داشته باشد گروهی خاص خواننده و شنونده قلم زنی من بوده اند،و همیشه سعی کردم فرهنگ های اشتباه بیگانه و ارزش های خود ما ایرانی که خاک میخورد را غبار رویی کنم و گمان کنم تا حدودی تاثیر گذار بوده است.
انتهای پیام/