به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان،«شهرام احمدی» با اعلام این خبر، اظهار کرد: باتوجه به تبعات زیست محیطی فعالیتهای غیرمجاز بر بستر رودخانههای استان، از سال گذشته پایش رودخانهها در دستور کار قرار گرفته شد.
وی با تأکید بر تعامل خوبی که بین دستگاههای مختلف با حفاظت محیطزیست در استان به وجود آمده است، افزود: این مزارع بهعلت اخذ نکردن مجوزهای قانونی لازم توسط شرکت آب منطقهای استان با همکاری سایر دستگاهها تخریب شدهاند.
احمدی دخل و تصرف در حریم رودخانه، غیراستاندارد بودن و ایجاد آلایندگی را جزو مهمترین معضلات این مزارع دانست و گفت: مجریان و دستاندرکاران احداث پروژههای پرورش ماهی نیز در هنگام اجرای این نوع طرحها جوانب مختلف کار را کاملاً مورد توجه قرار دهند تا با اتخاذ روشهای صحیح و اصولی، در آینده شاهد بروز مشکلات جدی زیست محیطی نباشیم.
وی خاطر نشان کرد: امسال با تعامل و هماهنگی دستگاههای اجرایی استان برای افزایش حفاظت بهینه از انفال و برخورد قانونی با تصرفکنندگان بیتالمال تلاش زیادی شده است که این اقدامات شامل اجرای مصوبات شورای حفاظت از منابع آب استان و شورای حفاظت کیفی رودخانه زایندهرود میشود.
احمدی تصریح کرد: تخریب مزارع ذکر شده براساس قانون و مصوبات کارگروهها و همکاری و اقدام اعضای این شوراها از جمله شرکت آب منطقهای استان، دادگستری کل استان، استانداری و مجموعه امنیتی و انتظامی استان بوده است.
انتهای پیام