شناسهٔ خبر: 1459164 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ایپنا | لینک خبر

بازی‌های آسیایی 2014 - اینچئون فرزام: با وجود کره ای ها مدال خوبی کسب کردیم

مربی تیم ملی روئینگ بانوان اعتقاد دارد با وجود شرایط جوی خاص، بانوان ایرانی شروع خوبی در مسابقات امروز داشتند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایپنا افشین فرزام مربی تیم ملی روئینگ بانوان درباره عنوان سومی تیم ملی روئینگ 4 نفره بانوان گفت: مسابقه امروز شرایط خاص خودش را داشت. هم باران شدید بود و هم باد مخالف می‌وزید. هر تیمی اشتباه می‌کرد مدال را از دست می‌داد. بانوان از همان ابتدا استارت خوب و بدون اشتباهی داشتند و با وجود اینکه کره‌ای‌ها سخت کار کرده بودند توانستند آنها را پشت سر بگذارند.
وی درباره حضور رحمانی در روئینگ تک نفره، اظهار داشت: اگر یکی از اعضای روئینگ 4 نفره را در تک نفره می‌گذاشتم مدال می‌گرفت در این صورت مدال 4 نفره را از دست می‌دادیم. ما ترجیح دادیم 4 مدال داشته باشیم تا اینکه یک مدال در تک نفره کسب کنیم.
مربی تیم ملی بانوان درباره اینکه در دوره قبلی آنها برنز گرفتند و امسال هم این برنز تکرار شد، تصریح کرد: امسال شرایط سخت‌تر بود. در دوره قبل چین میزبان بود و مدعی، امسال کره‌جنوبی هم به جمع مدعیان اضافه شده است. از طرفی هنگ‌کنگ و ویتنام هم خوب بودند. ما سال قبل در 3 ماده شرکت کردیم و یک مدال گرفتیم، اما امسال دو مدال در انتظار است. امیدوارم فردا روز خوب ما باشد و مدال‌های بیشتری بگیریم. ورزشکاران تلاششان را کردند، اما مسابقه همین است.