شناسهٔ خبر: 13881041 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: همشهری آنلاین | لینک خبر

۱۰۰ کشته و زخمی در حمله خونین به سامرا

- همشهری آنلاین: حمله انتحاری گروه تروریستی داعش در شهر "بلد" در سامرا منجر به کشته شدن ۳۵ نفر و جراحت ۶۵ تن دیگر شد.

صاحب‌خبر -

به گزراش ايرنا، گروه تروریستی داعش بامداد جمعه (18 تير) با نیروهای انتحاری خود عملیات سنگینی را در مرقد «سید محمد» در شهر بلد از توابع سامراء انجام داد و منابع بیمارستانی اعلام کرده اند که تاکنون 35 تن از زائران و اهالی منطقه کشته و 65 تن زخمی شده اند.

به گزارش منابع امنیتی در منطقه، ابتدا دو انتحاری پس از درگیری با نیروهای امنیتی در اطراف مرقد خود را منفجر کردند و لحظاتی بعد سومین انتحاری نیز خود را منفجر کرد.

تاکنون به غیر از سه انتحاری کشته شده، دو انتحاری هم در درگیری با نیروهای امنیتی دستگیر شده و کمربند انفجاری آنان خنثی شده است. به دنبال وقوع این درگیری، نیروهای الحشدالشعبی به سرعت به جانب منطقه راهی شدند و هم اکنون اوضاع تحت کنترل است.

استاندار صلاح الدین احمد الجبوری نیز نیروهای امنیتی را برای کمک به نیروهای حاضر در بلد فراخواند.