عباسعلی نجفی روز جمعه به خبرنگار ایرنا گفت که در سه محور کندوان ، هراز و سوادکوه از سمت تهران به مازندران در حال حاضر ترافیک سنگین خودرو وجود دارد .
وی افزود : بیشتر بار سنگین ترافیک در ورودی های مازندران مشاهده می شود که طول خودروهای به هم چسبیده و در حال حرکت کند و به طول هفت تا هشت کیلومتر می رسد.
مدیر راهداری اداره کل راه و شهرسازی مازندران گفت : ترافیک در جاده تهران به سوادکوه در محدوده شهر زیراب به شیرگاه به خاطر کم عرض بودن جاده سگین تر است .
وی افزود : راهداران اداره کل راه و شهرسازی و پلیس راه مازندران در تمامی مسیرهای جاده ای استان برای کنترل و روان سازی ترافیک حضور دارند .
نجفی اعلام کرد که مسیر تمامی جاده های مازندران باز است و مشکلی برای تردد خودروها وجود ندارد .
مازندران 10 هزار و 400 کیلومتر راه روستایی و اصلی دارد که از این میزان سه هزار و 600کیلومتر راه اصلی و 600 کیلومتر نیز گردنه ومحورهای صعب العبور است .
2096/1654/1662
ترافیک در تمامی جاده های منتهی به مازندران سنگین است
ساری-ایرنا-مدیر راهداری اداره کل راه و شهرسازی مازندران از ترافیک سنگین در سه جاده منتهی به این استان از غرب کشور خبر داد و گفت که تلاش برای کنترل و روان سازی حرکت خودروها دراین مسیرها در حال انجام است .
صاحبخبر -