شناسهٔ خبر: 11733506 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

ترافیک روان در جاده های مازندران حاکم است

ساری-ایرنا-مدیر راهداری اداره کل راه و شهرسازی مازندران از کاهش بار ترافیکی در جاده های استان از شب گذشته خبر داد و گفت که از صبح امروز شنبه ترافیک روان در محورهای مواصلاتی وجود دارد .

صاحب‌خبر -

عباسعلی نجفی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : ترافیک نسبتا سنگینی که در سه محور کندوان ، هراز و سوادکوه از اوایل روز گذشته ایجاد شده بود تا ساعت پنج بامداد امروز ادامه داشت .
وی ادامه داد : خوشبختانه از ابتدای صبح امروز بار ترافیکی خودرو در سه محور اصلی استان کاسته شد و تردد خودروها روان در جریان است.
مدیر راهداری اداره کل راه و شهرسازی مازندران گفت : ترافیک دیروز در جاده های مازندران مقطعی و در برخی مناطق که جاده های کم عرض بود ، وجود داشت .
وی افزود : اخیرا افتتاح طرح تعریض بخشی از جاده سوادکوه در نزدیکی دهانه تونل شیرگاه باعث شد تا بخش عمده ای از ترافیک همیشگی در این قسمت برطرف شود .
به گفته نجفی روز گذشته بار ترافیکی در جاده سوادکوه در منطقه پارک جنگلی جواروم تا شهر زیراب بود که جاده در این قسمت کم عرض است .
وی پیش بینی کرد که با توجه به سوابق سال های گذشته احتمالا طی ساعات آینده ترافیک پرحجمی در بخشی از جاده هراز در منطقه سنگ چال تا نارنجستان ایجاد شود .
مدیر راهداری اداره کل راه و شهرسازی مازندران ایجاد ترافیک در این منطقه را ناشی از قرار داشتن کارگاه احداث سد هراز در این منطقه دانست و گفت که با توجه به حجم خودروهای زیاد دراین مسیر ، ترافیک در یکی دو ساعات آینده برای این جاده انتظار می رود .
2096/1654