شناسهٔ خبر: 11783659 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه سوادکوه خبر داد

مشارکت 8 هزار نفر در طرح آرامش بهاری سوادکوه

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس از شهرستان سوادکوه، نقی پور‌نوروز ظهر امروز در بازدید از خیمه‌های معرفت سوادکوه با اشاره به اینکه طرح آرامش بهاری با محوریت برنامه‌های مختلف فرهنگی و دینی در ایام نوروز توسط ادارات اوقاف و امور خیریه برگزار می‌شود، گفت: طرح آرامش بهاری در جوار آستان امامزادگان و بقاع متبرکه استان انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه طرح خیمه معرفت نیز با حضور روحانیون به منظور پاسخ‌گویی به مردم راه‌اندازی شده است، افزود: چهار خیمه معرفت با حضور روحانی در امامزاده عبدالحق و امامزاده ابوطالب و بایع‌کلا شهرستان سوادکوه و سید علی کیا‌سلطان سوادکوه‌شمالی راه‌اندازی شده است.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان‌های سوادکوه و سوادکوه‌شمالی از اجرای طرح آرامش بهاری در استان هفت امامزاده شهرستان سوادکوه خبر داد و خاطر‌نشان کرد: استقبال از زائران، پاسخ‌گویی به سوالات شرعی، غرفه کودکان، اهدای جوایز و کتابچه راهنمای وقف و امور خیریه در طرح آرامش بهاری انجام می‌شود.

پور‌نوروز، گفت: طرح آرامش نوروزی از 28 اسفند‌ماه سال 94 آغاز شده است و تاکنون حدود 8 هزار نفر در این طرح مشارکت داشته‌اند.

انتهای پیام/86015/غ20