اصغر رشنو سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه با اشاره به آغاز سفرهای نوروزی مسافران و گردشگران به استان کرمانشاه به خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: بر اساس آخرین آمارها 60 هزار مسافر نوروزی وارد استان شده اند.
وی از بازدید 12 هزار نفری مسافران و گردشگران نوروزی از موزه ها و اماکن تاریخی استان کرمانشاه خبر داد و ابراز کرد: بیش از 15 هزار نفر نیز در مراکز اقامتی استان اسکان یافته اند.
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه با اشاره به درنظرگرفتن امکانات رفاهی برای مسافران و گردشگران نوروزی، گفت: برای اسکان مسافران هیچ گونه کمبودی در سطح استان نداریم.
رشنو با بیان اینکه در راستای رفاه حال مسافران خانه های استیجاری در استان ساماندهی شده اند، خاطرنشان کرد: برگزاری برنامه های شاد و مفرح در کنار محوطه های تاریخی از جمله برنامه های اداره کل میراث فرهنگی برای گردشگران نوروزی است.
به گفته رشنو، نمایشگاه های صنایع دستی با به نمایش گذاشتن آثار صنعتگران استان کرمانشاه نیز در اماکن تاریخ و گردشگری آماده بازدید علاقه مندان است و امسال با توجه به مصوبه ستاد خدمات سفر تنها نمایشگاه صنایع دستی در محوطه های تاریخی برپا می شود و خبری از نمایشگاه های آزاد توسط شهرداری نخواهد بود.
وی اضافه کرد: اولویت کاری اداره کل میراث فرهنگی استان در برنامه ششم توسعه ایجاد زیرساخت های لازم توسعه گردشگری به خصوص گردشگری سلامت است و از سویی دیگر استان کرمانشاه در راستای گردشگری روستایی نیز ظرفیت بسیار بالایی دارد.
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه با اشاره به واگذاری خانه های تاریخی به هنرمندان و صنعتگران، بیان کرد: این اقدام مناسب می تواند علاوه بر اشتغال زایی در تولید و صادرات صنایع دستی بسیار مؤثر باشد.
∎