شناسهٔ خبر: 75216170 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

مدیرکل دفتر امور شهری استانداری تأکید کرد

ضرورت توسعه متوازن جنوب استان فارس

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری فارس با اشاره به ظرفیت‌های مناطق جنوبی استان، بر ضرورت توسعه متوازن این مناطق تأکید کرد.

صاحب‌خبر -

محمد هادی هاشم‌پور امروز سه‌شنبه ۱۵ مهر در سفر به شهرستان مهر و مراسم تکریم و معارفه شهردار مهر گفت: شهرداران باید با نگاه برنامه‌محور، استفاده از ظرفیت‌های مردمی و شفافیت در عملکرد، مسیر توسعه شهری را هموار کنند.

وی با اشاره به ظرفیت‌های شهرستان مهر اظهار کرد: مهر از ظرفیت‌های ارزشمند انسانی و اقتصادی برخوردار است و می‌تواند با هم‌افزایی شورا و مدیریت شهری به الگویی موفق در جنوب استان تبدیل شود.

هاشم‌پوردر ادامه سفر خود از چند پروژه عمرانی در شهرهای فال و گله‌دار بازدید کرد. در این بازدید که با حضور شهرداران شهرهای مهر، فال، گله‌دار و اسیر و اعضای شورای اسلامی شهر فال انجام شد، پروژه‌هایی از جمله سالن تخصصی سینما، همایش و آمفی‌تئاتر، پارک فال باستان و بهسازی بلوار بزرگ فاطمه‌الزهرا (س) مورد بررسی قرار گرفت.

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری فارس در حاشیه این بازدیدها گفت: رشد و توسعه شهرها نیازمند برنامه‌ریزی دقیق، توجه به کیفیت اجرا و استفاده از ظرفیت‌های محلی است. پروژه‌های شهری باید به گونه‌ای اجرا شوند که پاسخگوی نیاز نسل امروز و فردا باشند.

به گزارش ایسنا، در این سفر احمد معصومی که با رأی اعتماد شورای اسلامی شهر مهر انتخاب و حکم او از سوی استاندار فارس صادر شده بود، به‌عنوان شهردار جدید مهر معرفی شد.

انتهای پیام