شناسهٔ خبر: 11468734 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

مدیرکل کمیته امداد کردستان عنوان کرد

جمع‌آوری یک‌ میلیارد تومان کمک‌های مردمی در جشن نیکوکاری

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، قنبر موسی‌نژاد پیش از ظهر امروز در پایگاه جمع‌آوری کمک‌های مردمی در جمع خبرنگاران در سنندج، اظهار کرد: جشن نیکوکاری همزمان با سراسر کشور در استان از دیروز آغاز شده و خوشبختانه استقبال مردمی نیز مطلوب است.

وی با بیان اینکه برنامه‌ریزی برای جمع‌آوری کمک‌های مردمی در 2 هزار و 300 آموزشگاه در استان صورت گرفته است، گفت: در 270 مدرسه به صورت نمادین در سطح استان جشن نیکوکاری برگزار شد و امروز نیز این برنامه در میادین اصلی و فرعی برگزار می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی کردستان افزود: 886 پایگاه جمع‌آوری جشن نیکوکاری در استان ایجاد شده است، گفت: مسئولیت تعدادی از این پایگاه‌ها به عهده بسیج است.

ایجاد 21 پایگاه سیار در جشن نیکوکاری

موسی‌نژاد از راه‌اندازی 21 پایگاه سیار جشن نیکوکاری در سطح استان خبر داد و بیان داشت: کمک‌های مردمی در 400 مسجد در سطح استان جمع‌آوری و با نظارت امداد توسط هیئت امنای مساجد در بین نیازمندان همان محلات توزیع خواهد شد.

وی با بیان اینکه اکیپ‌هایی نیز مانند سال‌های گذشته به تهران اعزام شده‌اند، تصریح کرد: امسال با برنامه‌ریزی‌هایی که صورت گرفت بحث کیفیت‌بخشی ایجاد پایگاه‌ها به صورت ویژه در دستور کار کمیته امداد قرار گرفت.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی کردستان افزود: برنامه‌ریزی‌های لازم برای توزیع کمک‌های جمع‌آوری شده تا قبل از آغاز سال نو انجام گرفته و میزان جمع‌آوری و نحوه توزیع آن نیز به مردم نوعدوست و همیشه در صحنه استان اطلاع‌رسانی خواهد شد.

توزیع کمک‌های جشن نیکوکاری توسط مردم

موسی‌نژاد خاطر نشان کرد: کمک‌هایی که از طریق هر صنفی جمع‌آوری می‌شود توسط خود آنها نیز در بین نیازمندان توزیع خواهد شد و حتی یک ریال از این کمک‌ها از استان خارج نمی‌شود.

وی با بیان اینکه کمک‌های جمع‌آوری شده در سطح مدارس نیز در اختیار مدیران قرار می‌گیرد تا در بین دانش‌آموزان نیازمند همان مدرسه توزیع شود، گفت: کمک‌های مردمی که از طریق پایگاه‌های ثابت و سیار کمیته امداد در استان جمع‌آوری می‌شود نیز با اولویت ایتام و زنان سرپرست خانوار هزینه خواهد شد.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی کردستان به جمع‌آوری یک‌میلیارد تومان کمک‌های مردمی در جشن نیکوکاری در سال گذشته اشاره کرد و اظهار داشت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و تجربه سال‌های گذشته قطعا شاهد افزایش کمک‌های مردمی در جشن نیکوکاری امسال خواهیم بود.

انتهای پیام/79002/ح30/د1000